Barion Pixel
  • eniko.kocza.at@gmail.com

Kócza Enikő

Bemutatkozás

Kócza Enikő vagyok, óvodapedagógus. Tanulmányaim befejezése után, elnyerve az Erasmus+ ösztöndíjat, Bécsben kezdtem el dolgozni óvónőként a Bécsi Magyar Iskolaegyesületnél. Az ösztöndíjas időszakot követően óvodapedagógusként helyezkedtem el egy osztrák óvodában. Mivel azonban a magyar nyelven történő pedagógiai munka nagyon hiányzott a mindennapjaimból, egy év után ismét átvettem az Iskolaegyesület óvodás csoportját és a bölcsődés foglalkozást.

Az édesanyámtól és nagymamámtól, valamint az egyetemi oktatóimtól tanult magyar népdalokra és gyermekdalokra építve tartom foglalkozásaim a Bécsben és Bécs környékén élő magyar, illetve a magyar kultúra iránt érdeklődő családoknak. A mindennapok során használt dal- és mondókaanyag bővítésének céljából elvégeztem a Kerekítő módszertani tanfolyamot, és azóta Kerekítő manó vidám perceivel színesítem a foglalkozásokat.

A Kerekítő mondókázót a Bécsi Magyar Iskolaegyesületben tartom, így az Iskolaegyesület által meghatározott feltételekkel, féléves tandíj befizetése mellett van lehetőség a foglalkozások látogatására.

Szeretettel várunk Benneteket Kerekítő manóval!

Kapcsolódó foglalkozások

Mini Cart 0

Your cart is empty.