Barion Pixel
  • kovacs.erzsebet.mail@gmail.com

Kovács Erzsébet

Bemutatkozás

Kovács Erzsébet vagyok, kétgyermekes családanya. Az éneklés és a zene kisgyermekkoromtól életem fontos része. Otthon testvéremmel már kicsiként sokat énekeltem, tanulmányaimat zenei általános iskolában kezdtem. Emellett a helyi zeneiskolában a zongora tanszak tanulója voltam, egészen a középiskolás évek végéig. Eközben a hegedűvel és a gitárral is megismerkedtem, a helyi énekkarok és zenekarok aktív résztvevőjévé váltam. Egyetemi éveim alatt folytattam zongora tanulmányaimat, valamint az egyetemi szimfonikus zenekar tagjaként különböző zenekari formációkban zenéltem.
Az énekes, mondókás baba-mama foglalkozásokkal gyermekeim megszületése után ismerkedtem meg, s egyből tudtam, ez az, amivel foglalkozni szeretnék. Fontosnak tartom az éneklés, mondókázás jelenlétét a kisgyermekek életében, ezért szeretném, ha minél több család megismerkedne az ebben rejlő örömmel, s napi szintűvé válna az otthonokban a közös ének, játék.
Ehhez nyújtott lehetőséget J. Kovács Judit módszertani képzése, melynek elvégzése után a szegedi és környékbeli családokkal kerekíthetek együtt.

Kapcsolódó foglalkozások

Mini Cart 0

Your cart is empty.