Barion Pixel
  • anna.medgyesi@gmail.com

Medgyesi Anna

Bemutatkozás

Rólam:

1983-ban születtem Miskolcon. Győrben jártam középiskolába, Veszprémben egyetemre (Pannon Egyetem angol-színháztörténet szakos bölcsész és tanár), Budapesten pedig bábozni tanultam (Budapest Bábszínház, Bábszínészképző tanfolyam). A színház és az éneklés szeretete mindenhová elkísért, több színtársulatban játszottam és különféle stílusokat képviselő énektanároktól tanulhattam. Drámapedagógiát is tanultam Kaposi Lászlótól, ami alapvetően meghatározta a pedagógusi gondolkodásomat.

2010 óta élek Zalaegerszegen, ahol a Griff Bábszínház színészeként dolgozom. Mellette nagy örömömre most már két zenekarban is énekelek: a népdalokat feldolgozó Folkishban, és a gyermekverseket megzenésítő Zabszalmában. Óvodásoknak angolórákat is tartok, ahol szintén sokat énekelünk, játsszunk.

Bábszínészként sok verssel, mondókával, dallal foglalkozunk, innen jött a lelkesedés, hogy még többet tanuljak a Kerekítő módszer segítségével, és tovább adhassam az éneklés, mondókázás szeretetét a kisgyermekes szülőknek is.

A Kerekítő foglalkozásokon népi furulyákon és gitáron játszom, de előkerülnek alkalmanként népi hangutánzó hangszerek is. Szeretettel várok mindenkit!

„A népdalok olyan tudati és érzelmi tapasztalatokkal gazdagíthatják a gyermeket, amelyek segítik emberibben, igazabban átélni majd felnőtt korában a hétköznapokat és az ünnepeket.” (Dobszay László)

Kapcsolódó foglalkozások

Mini Cart 0

Your cart is empty.