Barion Pixel
  • gooppan@gmail.com
  • +36 70 3121527

Ordasi Panka

Bemutatkozás

Ordasi Panka vagyok, 4 gyermekes édesanya, civilben zongorakísérő.

Zenepedagógus szülők gyermekeként nem is volt más lehetőségem, mint a zene bűvöletében felnőni. Visszatekintve szinte folyamatos éneklésben telt a gyerekkorom: hol az éppen aktuális kórusműveket, hol a népdaléneklési versenyek anyagát, hol kánont, bicíniumot vagy a fülemben visszhangzó zenéket fújtam, dúdoltam megállóban állva, gyaloglás közben, ízlelgetve gyönyörűségüket. Főiskolás koromra körözte le az éneklést végképp a zongorázás, amiből végül diplomát szereztem, és kezdtem élni a zongorakísérők színes életét, hangszeresek, énekesek mellett belekóstolva a színházi zenélésbe is.

A hagyományos népi műveltség iránti rajongásomat (a népdalokon túl) gyerekkori olvasótáboros élményeim alapozták meg, azóta ha van időm hobbira, az mindig ehhez kapcsolódik: egy kis néptáncra, citerázásra, éneklésre mindig kapható vagyok!

A gyerekek születése persze átrendezte az életemet, mellettük zongorázni nemigen, énekelni viszont annál többet lehet. Kisgyerekes barátnőim biztatására kezdtem énekes-mondókás baba-mama foglalkozásokat tartani, és ráébredtem, hogy nagyon jól összeér ebben a műfajban a zenész képzettségem a népi kultúra iránti rajongásommal.

Gyertek a mondókák-énekek segítségével megmerülni a régi világ bölcs derűjében!

Kapcsolódó foglalkozások

Mini Cart 0

Your cart is empty.