Barion Pixel

Szakmai felfrissülésre vágysz és a munkádban már másnap kipróbálható ötletekkel szeretnél gazdagodni?Akár egy új lábat növesztenél, kipróbálnád magad baba-mamafoglaklozásvezetőkéntOvisokkal foglalkozol és úgy gondolod, hogy  ez a „mindent a mondókákról" gyakorlatias képzés épp neked való? Akkor jó helyen nézelődsz! Pedagógus érdeklődőknek, óvónőknek, kisgyermeknevelőknek, leendő foglalkozásvezetőknek, ének-zene tanároknak, gyógypedagógusoknak, fejlesztőpedagógusoknak, néptáncoktatóknak, népi énekeseknek, a mindennapi munka színesítésére.

A képzésen való részvétel nem kötött szakmai feltételekhez, csupán érdeklődésből is lehetséges. Csak a későbbi védjegyszerzéshez szükséges szakmai elvárásoknak megfelelni, hangszertudással és tiszta énekhanggal rendelkezni, rátermettnek lenni. 

A képzés az on-line anyagoknak, 14 oktatói videónak, foglalkozások-videótárnak230 oldalas on-line módszertani kézikönyvnek, kinyomtatható mondóka- és kapcsolódó kottatárnak, hospitálási lehetőségnek köszönhetően EGÉSZ ÉVBEN, BÁRMIKOR ELKEZDHETŐ! A felsőoktatásban nem tanított módszertani tudnivalókkal, praktikákkal.

Részletek és jelentkezés: Bemutatkozóvideó a „Képzések" menüben.

Mini Cart 0

Your cart is empty.