Adventi-mondokatar

Kerekítő manó adventi mondókatára

3.499 Ft

Db:
Cikkszám: adv-mond Kategória:
A kötet segít beleereszkedni az ünnepvárásba, játékok és ajándékok halmozása nélkül, kütyümentesen (a letölthető hanganyag csak szülői segédlet.)
Segít elidőzni szeretteinkkel, egymásra nézni, együtt nevetni.
Számláljátok együtt a ❄️mézeskalácsfüzért, játsszátok el az ❄️ölbeli játékokat, ízlelgessétek a ❄️napsoroló rigmusokat és mélyedjetek el a ❄️jelesnapi érdekességekben napról-napra!
 
J. Kovács Judit összeállítása Kállai Nagy Krisztina illusztrációjával, Marék Veronika ajánlósoraival, a Móra Kiadó gondozásában jelent meg.
 
A nagy rajongók Kerekítő manó, Kacska macska formájú kekszeket is süthetnek a kekszformázó készlettel. Maradandó élmény az együtt töltött idő!
 
Bevezető.:

„A családok számára az év legvarázslatosabb időszaka a karácsony. A gyerekeknek azonban nem mindig könnyű a várakozás, hiszen érezhetik úgy, hogy csigalassan telik az idő, míg a felnőttek számára szinte elrepülnek a hetek a nagy sürgés-forgás közepette.

Ez a könyv évről évre segít abban, hogy a család minden tagja meg tudja élni a jelent és az egymásra figyelés jegyében várják a karácsonyt, melyet a lelki ráhangolódás tesz igazán teljessé. A szülőknek így nyugodtabban, a gyerekeknek pedig gyorsabban és tartalmasabban telnek majd a napok.

Az ünnepi témákhoz kapcsolódó ölbeli játékok és mondókák, valamint a napszámláló rigmusok elénk tárnak egy olyan varázslatos világot, ahol a szemek, a kezek és a szívek is összeérnek, a csengőszó pedig a gyermeked kacaja. A kötet babakortól egészen nagyóvodás korig évről évre lehetőséget nyújt minőségi idő együtt töltésére az adventi időszakban.

Mondókázzunk napról napra!

J. Kovács Judit, drámapedagógus

Móra Kiadó
Illusztráció: Kállai Nagy Krisztina

PEDAGÓGUS VAGY?

Ismerkedj meg a Kerekítő manós könyvcsaláddal! A köteteinkhez 100 oldalas INGYENES  JÁTÉKTERV CSOMAG  kapcsolódik kisgyermeknevelőknek és óvónéniknek. Az info@kerekito.hu címen J. Kovács Judit drámapedagógustól kérhető.

BÁBOS ZENÉS MESEELŐADÁSOK  J. Kovács Judit előadásában, óvodai, bölcsődei rendezvényekre, könyvtárakba ! Ajánlatkérés:  info@kerekito.hu címen.

PEDAGÓGUS CSOPORT a Facebookon „Kerekítő módszertan” nevű csoportba várjuk a pedagógusokat! Kerekítő módszertan pedagógus csoport | Facebook