Kerekítő 4. – hanganyaggal

2.490 Ft

A könyv olyan mondókákat gyűjt csokorba, melyek nem csak mondogathatók, de el is játszhatók: ölbeli játékok.

Qty:
Kategória:

KEREKÍTŐ, ÖLBELI JÁTÉKOK, MONDÓKÁK 4.
Kovács Judit válogatása és játékleírása
Rajzoló: Kállai Nagy Krisztina
MÓRA

A könyv olyan mondókákat gyűjt csokorba, melyek nem csak mondogathatók, de el is játszhatók: ölbeli játékok. Kovács Judit játékleírásai nyomán könnyen tudunk lovagoltatni, cirókázni, lógázni. Kállai Nagy Krisztina kedves rajzai minden oldalpáron megjelennek. A még nem beszélő gyerekek kép alapján is kérik az adott játékot, később pedig maguk is elkántálják, eléneklik. A harmadik és negyedik kötet letölthető hanganyaga további segtíség az elsajátításhoz. A könyv lapjain  Kerekítő manó bújkál, akinek felfedezése önmagában is jó játék (óvodás mesekönyvben is magtalálhatod “Kerekítő manó kalandjai” címen).

A mondókákat már az egész pici újszülöttek is szívesen hallgatják, közös eljátszásuk pedig 6-8 hónapos kortól egész nagyóvodás korig szórakoztatja a gyerekeket. Az együtt töltött, játékos idő a legnagyobb ajándék, mely egy életen át elkísér. Azok, akik az élet első éveiben sok ölelést, mosolyt, szeretetteli együttlétet kapnak, később ugyanezt tudják nyújtani másoknak. Az emberi kapcsolatok a felnőttkori boldogulás alapjai.

A könyvsorozat ölbeli játékai elsajátíthatóak az országszerte látogatott Kerekítő Mondókás móka, Bábos torna, és Tippentő foglalkozásokon.