Kerekítő 5. – mondókás könyv, hanganyaggal

2.490 Ft

A könyv olyan mondókákat gyűjt csokorba, melyek nem csak mondogathatók, de el is játszhatók: ölbeli játékok. J. Kovács Judit játékleírásai nyomán könnyen tudunk lovagoltatni, cirókázni, lógázni. Kállai Nagy Krisztina kedves rajzaival.

Qty:
Kategória:

A könyv olyan mondókákat gyűjt csokorba, melyek nem csak mondogathatók, de el is játszhatók: ölbeli játékok. J. Kovács Judit játékleírásai nyomán könnyen tudunk lovagoltatni, cirókázni, lógázni. Kállai Nagy Krisztina kedves rajzaival. A még nem beszélő gyerekek kép alapján is kérik az adott játékot, később pedig maguk is elkántálják, eléneklik. A kötetek letölthető hanganyaga további segtíség az elsajátításhoz. A könyv lapjain  Kerekítő manó bújkál, akinek felfedezése önmagában is jó játék (óvodás mesekönyvben is magtalálhatod “Kerekítő manó és az évszakok és utazásai” címekkel).

A mondókákat már az egészen pici babák is szívesen hallgatják, tudjuk őket cirókázni, ringatni, közös eljátszásuk pedig 6-8 hónapos kortól egész nagyóvodás korig szórakoztatja a gyerekeket. Az együtt töltött, játékos idő a legnagyobb ajándék, mely egy életen át elkísér. Azok, akik az élet első éveiben sok ölelést, mosolyt, szeretetteli együttlétet kapnak, később ugyanezt tudják nyújtani másoknak. Az emberi kapcsolatok a felnőttkori boldogulás alapjai.

A könyvsorozat ölbeli játékai elsajátíthatóak az országszerte látogatott Kerekítő Mondókás móka, Bábos torna, és Tippentő és az Ovimóka foglalkozásokon.