Kerekítő manó és az évszakok – mesék óvodásoknak

2.199 Ft

Kerekítő manó és Kacska macska minden évszakban izgalmas kalandokba keveredik.

Qty:
Kategória:

Kerekítő manó és Kacska macska minden évszakban izgalmas kalandokba keveredik. Hogyan lágyítható meg télen a hókatonák szíve? Miért perdül táncra tavasszal egy egész mezőnyi pipacsbalerina? Hogyan védekezik nyáron Kerekítő manó a szúnyogok ellen? És mi zavarja meg ősszel az erdő csendjét?
Minden kérdésünkre választ ad a kis manó, aki eddig a közkedvelt Kerekítő-mondókáskönyvek oldalain bujkált.

Írták:
Kovács Judit drámapedagógus, a Kerekítő baba-mama és Ovimóka foglalkozáshálózat vezetője
Acsai Roland Zelk Zoltán- és Radnóti díjas író

A Móránál már előrendelhető!

SZÜLINAPI ZSÚROKRA (1-7 éveseknek), óvodai rendezvényekre, könyvtárakba, baba-mama klubokba is hívható! Ovimóka foglalkozásokat a foglalkozáskeresőbe töltöttük és meghívásos alapon is jövünk. Érdeklődni az info@kerekito.hu címen lehet. Rendelhető  BÁBELŐADÁS ÓVODÁSOKNAK és 1-3 éveseknek is. A Manócska Társulatnak köszönhetően életre kelnek a “Kerekítő manó és az évszakok” című kötetünk meséi.

ÚJDONSÁG! INGYENES ÓVÓNŐI JÁTÉKTERV CSOMAG! Az info@kerekito.hu címen Kovács Judit drámapedagógustól kérhető óvodai játékterv csomag, melyet a mindennapokban ki lehet próbálni, a Kerekítő manós mesékből és népi mondókás könyv-sorozatunkból merítve jó alkalom nyílik a közös játékra, zenélésre, mozgásra. Térítésmentesen elérhető. Ehhez nem kell mást tenned, mint küldeni egy e-mailt, amiben feltünteted a nevedet és hogy melyik óvodában dolgozol. A levél tárgya: Kerekítő Ovimóka játéktervek legyen.