300370187_5519474864775328_4931238564193086978_n

PEDAGÓGUSOKNAK Módszertani képzés

155.000 Ft

MINDENT A MONDÓKÁKRÓL, ÖLBELI JÁTÉKOK ÁTADÁSÁRÓL

Db:
Kategória:

Pedagógus érdeklődőknek, óvónéniknek, kisgyermeknevelőknek, leendő foglalkozásvezetőknek, ének-zene tanároknak, gyógypedagógusoknak, fejlesztőpedagógusoknak, néptáncoktatóknak, népi énekeseknek, a mindennapi munka színesítésére.
Minden, amit a mondókázásról és ölbeli játékokról és azok átadásáról tudni érdemes. Új játékmegvalósítások, gyakorlati ötletek, szakmai felfrissülés népi mondókák ösvényén.

A képzés mindenki számára nyitott, zenei végzettség, hangszertudás nem szükséges, csak a védjegyszerzés során van jelentőségük. A nálunk tanultakat saját munkádban felhasználhatod. Amennyiben Kerekítő néven, védjegyesként szeretnél csoportot indítani, akkor a tanfolyami nap után, egy éven belül mondókás móka vizsgavideót kell leadnod, amiből kiderül, hogy megfelelsz-e a védjegyes szakmai és rátermettségi elvárásoknak.

A kerekítő módszertani képzés bármikor elkezdhető a szerteágazó on-line anyagnak köszönhetően.

Az info@kerekito.hu címen KÉRD A RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓT, amiben leírom pontosan mire jogosít a képzés elvégzése!

A KÉPZÉS DÍJA: 155.000,-Ft, mely három részletben is fizethető. Az ELSŐ RÉSZLET UTALÁSA UTÁN (55.000 Ft) az anyagok AZONNAL ELÉRHETŐK! Kapcsolódó, “mélyítő" szakmai nap  évente novemberben van. Megfelelő védjegyes videó leadása esetén már ezt megelőzően is indítható csoport!

Az anyagok és videók egy éven át tanulmányozhatók!

A képzési díj a következőket foglalja magában:

  • 240 oldalas gyakorlatias on-line módszertani kézikönyv baba-mama foglalkozások vezetéséről, a felsőoktatásban nem tanított, szakirodalomban nem fellelhető tudnivalókkal
  • 14 oktatói videó a foglalkozásvezetés és az ölbeli játékok gyerekeknek és felnőtteknek való átadásának gyakorlatáról
  •  videótár a foglalkozásokról
  •  kinyomtatható mondókatár, ölbeli játéktár
  •  videó elemzés
  •  hospitálási lehetőség
  •  8 órás tanfolyami nap

A díj utalását  kérném e-mailben jelezni, hogy küldhessem az online tananyagokat.

Amennyiben  Kerekítő néven védjegyesként szeretnél csoportot indítani, akkor ez külön vizsgázási díjat von maga után, mely csak később esedékes, amennyiben élsz a lehetőséggel. A vizsgavideó leadása önkéntes, nem kötelező! Díja 15 000 Ft. Ez a videó átküldése előtt átutalandó és a vizsga eredményétől függetlenül, nem tudjuk visszatéríteni. A vizsga egy félórás mondókás móka videóból áll, mely 5 család részvételével zajlik. Ez alapján a szakmaiságot (tiszta énekhang, furulyatudás) és rátermettséget (szép beszéd, jó kapcsolatteremtőképesség, magabiztosság, mosolygós egyéniség) meg tudom állapítani. Sikertelen videó esetén is hasznos tanácsokkal látlak el.

FIGYELEM! CÉGES, VAGY INTÉZMÉNYI SZÁMLÁZÁS ESETÉN a webshopból nem lehetséges a vásárlás! Az info@kerekito.hu címen várom a számlázási címet, illetve ezen a jelentkezési űrlapon is kérném feltüntetni.

LEMONDÁS, VISSZATÉRÍTÉS NÉLKÜL: tekintettel a bőséges és mindenre kiterjedő online anyagokra, online kézikönyvre, oktatói videótárra, melyhez hozzáférést biztosítok, nincs visszatérítési lehetőség az átutalás után.
Akkor sem,  ha a  novemberi szakmai napra nem tudsz eljutni. Azonban erre következő évben lehetőséget biztosítok, akkor is, ha addig nem váltál védjegyessé. Az online anyagokhoz féléven át van elérhetőséged. Hospitálni (gyermek nélkül, jegyzettel) pedig három alkalommal eljöhetsz vizsga és védjegyszerzési cél nélkül is.
Amennyiben részletfizetést választottál, akkor pedig változtalanul várom a részletek teljesítését. Az első részlet: 55 ezer Ft, 2.: 50 ezer Ft, 3. 50 ezer Ft. A három részletet féléven belül várom kiegyenlíteni.

TÉRÍTÉSMENTES TANULÁSI LEHETŐSÉGEK:

Kérd térítésmentes 100 oldalas játékcsokrunkat az info@kerekito.hu címen!

Kerekítő manós mondókás és dalos videók a Kerekítő YouTube csatornán várnak!

A Facebookon “Kerekítő módszertan" pedagógus csoportban! Itt mindent egy helyen megtalálsz: https://linktr.ee/kerekito

Köszönöm!
Jó készülődést, jó döntést, elhivatottságot kívánok!
Tarts velünk, ha csak tanulni szeretnél vagy ha a védjegyes foglalkozásvezetői lét előnyeit szeretnéd élvezni szakmai pályafutásod során!

Várlak szeretettel:

J. Kovács Judit  Kerekítő foglalkozáshálózat és a könyvcsalád gazdája