Kerekítő manó

Kedves Kerekítő manó barátok!

Kerekítő manó óvodai rendezvényekre, könyvtárakba, baba-mama klubokba is hívható! 

 A "Kerekítő manó és az évszakok-mesék óvodásoknak" című kötetünk meséi több előadásváltozatban is elérhetőek. Megrendelhető  az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen óvodásoknak szóló és bölcsödés változatban is.:

 

 KEREKÍTŐ MANÓ ZENÉS- BÁBOS INTERAKTÍV MESEJÁTÉKA HANGSZERSIMOGATÓVAL 

J. Kovács Judit: báb, ének
Gyulai Csaba: dobok, cajon, daff, hegedű, mandolin 

 

"Kerekítő manó és az évszakok" című könyv meséi nyomán készült előadásunk a különleges hangszerjátéknak köszönhetően egyben egy zenei utazás is.

J. Kovács Judit drámapedagógus, a Kerekítő foglalkozáshálózat és könyvcsalád gazdájának előadásában, remek zenész kíséretével.

 

KEREKÍTŐ MANÓ BÁBOS-ZENÉS MONDÓKÁS MÓKÁJA

J. Kovács Judit drámapedagógus, a Kerekítő foglalkozáshálózat és könyvcsalád gazdájának előadásában.

Kerekítő manó társaságában népi mondókák és dalok közt kalandozunk, évszaknak megfelelő meseszálat gurigatva, hangszerjátékkal színesítve. Furulyákkal, dobbal, népi hangutánzó hangszerekkel.

 

MANÓCSKA TÁRSULAT

Papp Judit és Bálint Ildikó bábelőadásai  Kerekítő manó és az évszakok című mesekönyvünk meséi nyomán: 

A HATSZÍN TEÁTRUM állandó műsoraként! Jókai utca 6. Jegyek és időpontok a színház honlapján!

 

      

   

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 INGYENES ÓVÓNŐI JÁTÉKTERV CSOMAG LESZ ELÉRHETŐ! 

A játékterv csokor összeállítás alatt áll, de az igény már most leadható, és amint elkészült, küldeni fogjuk. Az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen Kovács Judit drámapedagógustól kérhető óvodai játékterv csomag, melyet a mindennapokban ki lehet próbálni, a Kerekítő manós mesékből és népi mondókás könyv-sorozatunkból merítve jó alkalom nyílik a közös játékra, zenélésre, mozgásra.  Ehhez nem kell mást tenned, mint küldeni egy e-mailt, amiben feltünteted a nevedet és hogy melyik óvodában dolgozol. A levél tárgya: Kerekítő Ovimóka játéktervek legyen. 

Kerekítő manó óvodai rendezvényekre, könyvtárakba, baba-mama klubokba is hívható! Születésnapi zsúrokra (1-7 éveseknek) az otthonotokba is meghívható (érdeklődj a foglalkozásvezetődnél). Ovimóka foglalkozásokat a foglalkozáskeresőbe töltöttük és meghívásos alapon is jövünk. Érdeklődni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet. 

Ki is az a Kerekítő manó?

Kerekítő manót talán már ismeritek a mondókáskönyv sorozatból, ahol ott bujkál a lapokon. Keresd csak meg! Szeret bújócskázni. Találkozhattok vele a Bábos torna baba-mama foglalkozásokon és piciknek valamint óvodásoknak szóló alkalmi rendezvényeinken is. Babakorában gömbölyded formája volt, ahogy az a kisbabákkal is lenni szokott. Ahogy nőtt, talán veletek együtt nőtt, megemberesedett, a manós lapozókban és a most készülő óvodás mesekönyvben már így néz ki. 

Kis barátjával, Kacska macskával él a Kereki tó közelében egy kis kalaposkéményű házikóban.
Izgalmas és különös kalandokba keverednek és az is kiderül milyen varázserővel bír Kerekítő manó sipkája. 

Ha kíváncsiak vagytok rá, keressétek "Kerekítő manó és az Évszakok- mesék óvodásoknak" című kötetet.

Hogy mire jó Kerekítő manó varázssipkája nyáron? Hogy fest, amikor Kacska macska mind a négy lábára tarka gumicsizmát húz ősszel? Hogyan lágyítható meg a hókatonák szíve télen? Hogy táncol egy egész mezőnyi pipacsbalerina tavasszal? 

Kiderül Kovács Judit drámapedagógus, Kerekítő foglalkozáshálózat-vezető és Acsai Roland Zelk Zoltán-, és Radnóti-díjas író közös mesekönyvéből, melynek főszereplője az a kis manó, aki eddig a közkedvelt Kerekítő mondókáskönyvek oldalain bújkált.

Ha megtetszik, akkor születésnapi zsúrra (1-7 éves korig), vagy az óvodába is elhívható egy vidám Kerekítő Ovimókára

 

 

 

Lapozóinkban a legkisebbek ismerkedhetnek velük, melyek a könyvrendelés menüpontban megvehetőek, a manó plüssfigurájával együtt.

 

Kerekítő manó a mondókáskönyvsorozatban népi mondókák ösvényén vezet minket, a lapozókban is népi szövegek mellett bukkan fel, ám mostantól szerzős meséi és versei is olvashatóak. Ebből találhattok alább párat.


MÁR MEGJELENT ÖT népi alapú lapozónk, amikbe beletekinthettek pár oldal erejéig:


A kötetek kiadója a Móra Könyvkiadó


A Kerekítő kötetek illusztrátorával, Kállai Nagy Krisztinával hetedik éve egy kedves cukrászdában egyeztetjük a soron következő rajzterveket, hogy olyan kötet születhessen, amit örömmel vesztek kézbe.


Manós üdvözlettel:
Kovács Judit

Ha szeretnél velünk találkozni egy nagy közös játékra, írj nekünk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

A honlapon feltüntetett kollégák is szívesen házhoz viszik nektek Kerekítő manót, a népi mondókákat, hangszerjátékot, alkalmi foglalkozásként rendezvényekre, intézményekbe, vagy éppen egy otthoni születésnapi zsúrra egytől hét éves korig-igény szerint.

Várjuk a személyes találkozást!

Kovács Judit és a Többiek

Eddigi látogatók

0969366

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat