Barion Pixel

BUDAÖRS – Jókai Mór Művelődési Központ

Foglalkozás részletei

  • HÉTFŐ 10:45 Kerekítő manó torna, 10:00 Mondókázó
  • 6 alkalmas bérlet 12000 Ft. Június 12-ig érvényes. Egyszeri belépő egy gyermekkel 2500 Ft. Testvérrel együtt, amennyiben elmúlt féléves: 4000 Ft a családi belépő, vagy a bérletből két rubrika.
  • 2040 Budaörs Szabadság út 26.
  • Térkép

KÖZLEMÉNY

ÁPRILIS 22-én elmaradnak a foglalkozások!NYÁRI SZÜNET előtti utolsó alkalom jún.12. Alsópáhoki Kolping BabaHotelben 2025. 01.06-09. között napi Kerekítőket tartok baba és ovis foglalkozással!


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

HÉTFŐNKÉNT 10:00 Kerekítő Mondókázó, 10:45 Kerekítő Manó Torna

 NYÁRI SZÜNET előtti utolsó alkalom 06.12..

https://kerekito.hu/termek/kerekito-berlet6-alkalomrabudaorsre-judithoz/

EGYSZERI BELÉPŐ egy gyermekkel:
https://kerekito.hu/termek/kerekito-belepo1-alkalomrabudaorsre-judithoz/
 
 

EGYÉB LEHETŐSÉGEK:

BABAMASSZÁZS TANFOLYAM kapcsán is keress az info@kerekito.hu címen, 0-7 hónapos korú kicsiddel vagy akár várandósan is!

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@kerekito

YOUTUBE: Kerekítő csatorna Kerekítő manós mondókás videókkal:

https://www.youtube.com/user/kerekitovideok

Fb: kerekito.hu, Insta: kerekito.mondoka

KÖNYVEK:

Az otthoni mondókázást segítik köteteink, melyeket rendelés esetén helyben is meg tudsz venni. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop/ és add le rendelésedet nekem az info@kerekito.hu címemen!

SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON

Örülök, hogy velünk tartasz!

+Pontosan kezdünk, ezért érdemes időben érkezned.

+A terem melletti ruhatárnál hagyd a babakocsit! A kabátokat, overált a ruhatárban helyezd el! A terembe csak a cipőt és táskát hozd be!

+A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

+A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, lenémított telefont, enni és innivalót ne hagyj elöl. Szükség esetén szomjat oltani lehet, de ügyelj, hogy a kulacs ne maradjon elől!

+Videó és fotó a foglalkozás ideje alatt nem készülhet, minden percet a közös játékra és egymásra fordítunk. Kerekítő manóval a foglalkozás után bármikor készíthetsz közös fotót emlékbe. Fotós alkalom esetén előre értesítelek. Ilyenkor a foglalkozás alatt profi képek készülnek.
 
+Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a „Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!
 
+Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat,  így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhettek.
 

+A kicsik kötetlen formában, oldott hangulatban pillanatnyi kedvük  szerint vesznek részt az ölbeli játékokban, van aki megfigyelőként, van, aki örökmozgóként, ahányan, annyiféleképpen.

+A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Köszönöm az együttműködésedet, vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Játsszunk, mozogjunk, énekeljünk együtt!
Várlak szeretettel: Judit

Foglalkozásvezető

  • J.Kovács Judit vagyok. 1974 nyarán perdültem a világra. Zene és természetszerető nagycsaládban nőttem fel. Az ELTE-n angol nyelvtanár szakot végeztem, majd Bölcsészkaron egyetemi diplomát kaptam angol nyelv és irodalomból. Közben részt vettem az ELTE, akkor induló kétéves drámapedagógiai képzésén, melynek köszönhetően drámajáték-vezetői képesítést szereztem. Tanárom, Gabnai Katalin szerkesztette a “Dünnyögők és dúdolók” című népi gyűjtést, …
    Tovább… J. Kovács Judit

Mini Cart 0

Your cart is empty.