Barion Pixel

Budapest XIII. kerület – Angyalföldi Gyermek és Ifjúsági Ház

Foglalkozás részletei

  • Szerda 10:30
  • 2000 Ft/1 alkalom, testvérjegy 800 Ft (fél éves kortól); családi bérlet: 9000 Ft/5 alk. (1800 Ft/1 alk.) fél évig érvényes
  • Budapest 1138 Dagály utca 15/A
  • Térkép
Nyári szünet
2024.06.17 - 2024.09.08.
Őszi szünet
2023. 11.01.
Téli szünet
2023.12.20. - 2024.01.07.
Tavaszi szünet
2024.04.01- 2024.04.05.

KÖZLEMÉNY

2024. június 17-étől nyári szünetet tartok! Szeretettel várlak szeptemberben!


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON. MIRE KÉSZÜLJ, MIRE FIGYELJ:

Örülök, hogy velem tartasz!

Pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

A földszinten hagyd a babakocsit! A kabátokat és cipőt az első emeleti terem előtt tudod hagyni. A terembe csak a  táskát hozd be!

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

Videó és fotó a foglalkozás ideje alatt nem készülhet, minden percet a közös játékra és egymásra fordítunk. Kerekítő manóval a foglalkozás után bármikor készíthetsz közös fotót emlékbe.

A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyj elöl.

Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a „Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!

A közös mondókázás legyen a központban, ezért kérünk, hogy szülőtársakkal folytatott beszélgetésre csak a foglalkozás előtt és után kerüljön sor. Így is jó barátságok szoktak születni. Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat, és szentelj figyelmet a gyermekedre, így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Egy felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhetsz.

Ne előadásra, ne gyerekműsorra, hanem közös játékra készülj, ahol ugyan kötetlen formában, és a gyermek pillanatnyi kedve szerint, de próbáld eljátszani a hallottakat. Amennyire csak lehet, légy aktív résztvevő a kötetlen hangulatú mondókázás során. Gyermeked szabadon jöhet-mehet, nem megülős foglalkozás, de időről-időre érdemes bevonni egy-egy játékba az örökmozgókat is. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Az otthoni mondókázást segítik köteteink. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop/ és add le rendelésedet nekem, hogy elhozhassam Neked!

Eddigi és jövőbeni együttműködéseteket nagyon köszönöm, vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Eszter

 

Youtube: Kerekítő csatorna Kerekítő manós mondókás videókkal:

https://www.youtube.com/user/kerekitovideok

Fb: https://www.facebook.com/kerekito.hu/

Insta: kerekito.mondoka

Foglalkozásvezető

  • 1980-ban, Salgótarjánban láttam meg a napvilágot. Életem első komoly döntése az volt, hogy a szüleimet megkértem, zenei általános iskolába írassanak. Az ének-zene tagozaton eltöltött 8 év egész életemre meghatározó jelentőségű lett. A népdaléneklés, a karéneklés és a néptánc összetartó közösséget, sikereket, távoli utazást, életre szóló élményeket adott. Azóta sem telik el nap úgy az életemben, …
    Tovább… Tolnai Eszter

Mini Cart 0

Your cart is empty.