Barion Pixel

Tököl – Kuckó

Foglalkozás részletei

Tavaszi szünet
2024.március 29.-április 3. (Kezdés: április 5.)

KÖZLEMÉNY

MÁJUS 17-én a foglalkozás ELMARAD!!! A foglalkozásra BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES: kucko.booked4.us


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON. MIRE KÉSZÜLJ, MIRE FIGYELJ?:

Pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

Az udvaron hagyd a babakocsit! A cipőket már a bejáratnál le kell venni. A kabátokat, overált, táskát, cipőt be tudod hozni a terembe.

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

Kérlek, hogy a mobiltelefont némítsd le! Videót ne készíts a foglalkozásokon, a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt. Fotót is csak ritkán!

A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyj elöl.

Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a „Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!

A közös mondókázás legyen a központban, ezért kérünk, hogy szülőtársakkal folytatott beszélgetésre csak a foglalkozás előtt és után kerüljön sor. Így is jó barátságok szoktak születni. Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat, és szentelj figyelmet a gyermekedre, így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Egy felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhetsz.

Ne előadásra, ne gyerekműsorra, hanem közös játékra készülj, ahol ugyan kötetlen formában, és a gyermek pillanatnyi kedve szerint, de próbáld eljátszani a hallottakat. Amennyire csak lehet, légy aktív résztvevő a kötetlen hangulatú mondókázás során. Gyermeked szabadon jöhet-mehet, nem megülős foglalkozás, de időről-időre érdemes bevonni egy-egy játékba az örökmozgókat is. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Az otthoni mondókázást segítik köteteink. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop/ és add le rendelésedet nekem, hogy elhozhassam Neked!

Születésnapi zsúrokra, rendezvényekre, óvodába, bölcsődébe felkéréseket szívesen vállalok.

Facebookos oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100077987402344

https://www.facebook.com/CSEPP-VIL%C3%81G-111715191603807

Eddigi és jövőbeni együttműködésed nagyon köszönöm, vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Viki

Foglalkozásvezető

  • Tóth Viktória vagyok, 2002-ben végeztem a Kaposvári Egyetem CSVM Pedagógiai Főiskolai Karán óvodapedagógus-tanító szakon. A főiskola elvégzése után fél évet dolgoztam Angliában, egy családnál kisgyermekekre felügyeltem, majd a következő fél évben napközis tanítói munkát láttam el Magyarországon. Ezután 5 évig dolgoztam Budapesten a VI. kerületi “Ovi-Suli”-ban tanító és óvodapedagógusi munkakörben. 2007-ben nemzetközi angol középfokú nyelvvizsgát …
    Tovább… Tóth Viktória

Értékelések - Üzenetek

Nincs értékelés
0
átlag
5 csillag
0%
0
4 csillag
0%
0
3 csillag
0%
0
2 csillag
0%
0
1 csillag
0%
0

„Tököl – Kuckó” értékelése elsőként

Nincs még értékelés.

Mini Cart 0

Your cart is empty.