Barion Pixel

BUDAPEST III. KERÜLET – ÓHEGY KLUBHÁZ

Foglalkozás részletei

  • KEDDENKÉNT 10:00 Kerekítő Mondókázó és 10:45 Kerekítő Manó Torna
  • 2000Ft/alkalom vagy 9000Ft/5 alkalmas bérlet (1/2 évig érvényes)
  • 1037 Budapest Toronya utca 33.
  • Térkép
Nyári szünet
2024.08.01-2024.09.02.

KÖZLEMÉNY

2024.06.25-én kedden a foglalkozás sajnos elmarad.


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON:
Örülök, hogy velünk tartasz!
– A csoporthoz a tanév során bármikor lehet csatlakozni, nem szükséges előre bejelentkezni.
– A foglalkozások pontosan kezdődnek, így megköszönöm, ha 10perccel korábban érkeztek, hogy kényelmesen le tudjatok vetkőzni.
-Parkolni a környéken ingyenesen tudtok.
– Az oldalsó nagyobb kapun belépve, a kerten át gyertek a lenti terembe.  A babakocsikat, ruhákat, cipőket a terem előtt tudjátok letenni, bentre elég csak a táskát magatokkal hozni.
– A szőnyegen zokniban vagy váltócipőben vagyunk.
– A foglalkozás alatt játék, enni- és innivaló ne maradjon elől, természetesen szomjat oltani, szoptatni bármikor lehet.
– Kérlek Benneteket, hogy csak teljesen egészségesen látogassátokat a foglalkozásokat, ezzel vigyázva  csoport többi tagjára és magatokra is.
– A mobiltelefont  némítsátok le, a meghitt együtt töltött idő érdekében. Fényképet, videót a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt ne készítsetek. De a foglalkozás végén lehetőség van Kerekítő manóval fényképezkedni.
– Mindig legyetek a gyermekeitek mellett, kísérjétek őket figyelemmel.
– A gyerekek kötetlen formában, pillanatnyi kedvük szerint vesznek részt a játékokban. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét. Megfigyelőként észrevétlenül is sok mindent magukba szívnak. A zene, a ritmus, a hangok önkéntelenül is hatnak rájuk, fejlesztik őket.
– Ne előadásra készüljetek, a szülők aktív részvételével zajlanak a foglalkozások. Amennyire csak lehet, legyetek aktív résztvevői a kötetlen hangulatú mondókázásnak.  A szülőtársakkal folytatott beszélgetésre csak a foglalkozás előtt és után kerüljön sor. Használjátok ki az alkalmat, hogy megtanuljátok a mondókákat, dalokat, így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Meglátjátok, ez felbecsülhetetlen kincs lesz, mely elkísér benneteket az egész gyermekkor során.
-A rendszeresség, az ismétlődés nagy biztonságot jelent ennek a korosztálynak, így biztatlak Titeket, hogy hétről-hétre keljetek útra, hogy az ismerősség által, magabiztosan vehessenek részt a gyerekek a foglalkozáson.
-Akadhat olyan is, akiknek több időbe telik, míg egy új helyszínen, ismeretlenek között is biztonságban tudják magukat érezni. Őket is türelemmel megvárjuk, míg készen állnak megérkezni a közösségünkbe.
– Hálásan köszönöm, ha ismerőseiteknek is ajánljátok a programot.
Kerekedjünk jó kedvre!
Szeretettel Várlak Benneteket:
Rita

YOUTUBE: Kerekítő csatorna Kerekítő manós mondókás videókkal:

https://www.youtube.com/user/kerekitovideok

FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=61551850825839

WEB: www.kerekito.hu

INSTA: kerekito.mondoka

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@kerekito?is_from_webapp=1&sender_device=pc

KÖNYVEK:

Az otthoni mondókázást segítik köteteink, melyeket a foglalkozásokon is meg tudsz vásárolni.

 

Az alkalmakon készpénzes fizetésre van lehetőség.

Foglalkozásvezető

  • Gyermekkoromtól az életem része volt a zene, kezdetben a családban apukám által, majd zenei általánosba és zeneiskolába is jártam. Felnőve óvodapedagógusként dolgoztam és zeneovit tartottam. Másoddiplomás képzésen drámapedagógusi, majd szakképzett pedagógusi végzettséget szereztem. Később Kokas Klára pedagógiai módszerét sajátítottam el, itt találkoztam először a Kerekítővel, J.Kovács Judit személyében. Első gyermekem megszületése után magunk is Kerekítős …
    Tovább… Dulai Rita

Értékelések - Üzenetek

Nincs értékelés
0
átlag
5 csillag
0%
0
4 csillag
0%
0
3 csillag
0%
0
2 csillag
0%
0
1 csillag
0%
0

„BUDAPEST III. KERÜLET – ÓHEGY KLUBHÁZ” értékelése elsőként

Nincs még értékelés.

Mini Cart 0

Your cart is empty.