Barion Pixel

Budapest IV. kerület – Aquaworld

Foglalkozás részletei

  • KEDDENKÉNT! 10:00
  • 1000 Ft/ alk. gyerekenként, felnőtteknek ingyenes, ingyenes játszóházhasználattal
Tavaszi szünet
Tavaszi szünetben is lesznek foglalkozás!

KÖZLEMÉNY

Alsópáhoki Kolping Hotelben 2024. 01.08-12. között napi Kerekítőket tartok baba és ovis foglalkozással!A helyszínen könyveket már nemcsak készpénzzel, hanem kártyával is fizethetsz!PARKOLÁS! Az épület előtt mindig van ingyenes szabad hely. Utána és előtte ingyenes játszóházhasználat! Figyelem, babaúszójeggyel a foglalkozás ingyenes! A belépőjegyet vagy bérletet a Spa részleg recepciójánál tudjátok megvenni, ahol dátumbélyegzős kupont kaptok. A kupont nálam kell bemutatni minden alkalommal a foglalkozás előtt. A szálloda bejáratán gyere be, hagyd el a recepciós pultot, majd jobbra meglátod a spa recepcióját, pár lépcső tetején. Jegyváltás után keresd a játszóházat az aula bal hátsó részén, a sarokban.


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Helyszín: Aquaworld – Bongo Kids Club / Játszóház

KEDDENKÉNT! 1000 Ft/ alkalmi belépő, 4500 Ft / 5 alkalmas bérlet

Utána és előtte ingyenes játszóházhasználat!

Figyelem, babaúszójeggyel a foglalkozás ingyenes!

A belépőjegyet vagy bérletet a Spa részleg recepciójánál tudjátok megvenni, ahol dátumbélyegzős kupont kaptok. A kupont nálam kell bemutatni minden alkalommal a foglalkozás előtt. A szálloda bejáratán gyere be, hagyd el a recepciós pultot, majd jobbra meglátod a spa recepcióját, pár lépcső tetején. Jegyváltás után keresd a játszóházat az aula bal hátsó részén, a sarokban.

 

EGYÉB LEHETŐSÉGEK:

BABAMASSZÁZS TANFOLYAM kapcsán is keress az info@kerekito.hu címen, 0-7 hónapos korú kicsiddel vagy akár várandósan is!

YOUTUBE: Kerekítő csatorna Kerekítő manós mondókás videókkal:

https://www.youtube.com/user/kerekitovideok

Fb: kerekito.hu, Insta: kerekito.mondoka

KÖNYVEK:

Az otthoni mondókázást segítik köteteink, melyeket rendelés esetén helyben is meg tudsz venni. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop/ és add le rendelésedet nekem az info@kerekito.hu címemen!

SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON

A hotel recepcióját elhagyva pár méterre jobbra látni fogod a spa recepciót, ahol jegyet tudsz váltani, majd az aula bal sarkában megtalálod a Bongo Kids játszóház ajtaját. A babakocsit az ajtó előtt tudod hagyni!

Pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

A játszóház területén biztonsági okokból végig légy a gyermeked mellett, hiszen nagy mászófalas csúzdás részek is vannak!

+A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

+A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, lenémított telefont, enni és innivalót ne hagyj elöl. Szükség esetén szomjat oltani lehet, de ügyelj, hogy a kulacs ne maradjon elől!

+Videó és fotó a foglalkozás ideje alatt nem készülhet, minden percet a közös játékra és egymásra fordítunk. Kerekítő manóval a foglalkozás után bármikor készíthetsz közös fotót emlékbe. Fotós alkalom esetén előre értesítelek. Ilyenkor a foglalkozás alatt profi képek készülnek.
+Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a „Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!
+Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat,  így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhettek.

+A kicsik kötetlen formában, oldott hangulatban pillanatnyi kedvük  szerint vesznek részt az ölbeli játékokban, van aki megfigyelőként, van, aki örökmozgóként, ahányan, annyiféleképpen.

+A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Köszönöm az együttműködésedet, vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Játsszunk, mozogjunk, énekeljünk együtt!
Várlak szeretettel: Judit

Foglalkozásvezető

  • J.Kovács Judit vagyok. 1974 nyarán perdültem a világra. Zene és természetszerető nagycsaládban nőttem fel. Az ELTE-n angol nyelvtanár szakot végeztem, majd Bölcsészkaron egyetemi diplomát kaptam angol nyelv és irodalomból. Közben részt vettem az ELTE, akkor induló kétéves drámapedagógiai képzésén, melynek köszönhetően drámajáték-vezetői képesítést szereztem. Tanárom, Gabnai Katalin szerkesztette a “Dünnyögők és dúdolók” című népi gyűjtést, …
    Tovább… J. Kovács Judit