Barion Pixel

Budapest IV. kerület – Aquaworld

Foglalkozás részletei

  • KEDDENKÉNT! 10:00
  • 2500 Ft/ alk. gyerekenként, felnőtteknek ingyenes, ingyenes játszóházhasználattal

KÖZLEMÉNY

NYÁRI SZÜNET utáni első foglalkozás szept. 17. 10:00 és 10:30. Alsópáhoki Kolping Baba Hotelben 2025. 01.13-16. között napi Kerekítőket tartok!10:00 és 10:30-as kezdettel. Velem alkalmi hétvégi rendezvényeken találkozhattok, kövesd Fb főoldalt! PARKOLÁS! Az épület előtt mindig van ingyenes szabad hely. Utána és előtte ingyenes játszóházhasználat! Figyelem, babaúszójeggyel a foglalkozás ingyenes! A belépőjegyet vagy bérletet a Spa részleg recepciójánál tudjátok megvenni, ahol dátumbélyegzős kupont kaptok. A kupont nálam kell bemutatni minden alkalommal a foglalkozás előtt. A szálloda bejáratán gyere be, hagyd el a recepciós pultot, majd jobbra meglátod a spa recepcióját, pár lépcső tetején. Jegyváltás után keresd a játszóházat az aula bal hátsó részén, a sarokban.


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Helyszín: Aquaworld – Bongo Kids Club / Játszóház

KEDDENKÉNT!  10:00 és 10:30 Belépő 2500 Ft gyerekenként, felnőtteknek ingyenes. Utána és előtte ingyenes játszóházhasználat!

Figyelem, babaúszójeggyel a foglalkozás ingyenes! Természetesen babaúszás nélkül is lehet jönni Kerekítőre.

A belépőjegyet vagy bérletet a Spa részleg recepciójánál tudjátok megvenni, ahol dátumbélyegzős kupont kaptok. A kupont nálam kell bemutatni minden alkalommal a foglalkozás előtt. A szálloda bejáratán gyere be, hagyd el a recepciós pultot, majd jobbra meglátod a spa recepcióját, pár lépcső tetején. Jegyváltás után keresd a játszóházat az aula bal hátsó részén, a sarokban.

 

EGYÉB LEHETŐSÉGEK:

BABAMASSZÁZS TANFOLYAM kapcsán is keress az info@kerekito.hu címen, 0-7 hónapos korú kicsiddel vagy akár várandósan is!

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@kerekito

YOUTUBE: Kerekítő csatorna Kerekítő manós mondókás videókkal:

https://www.youtube.com/user/kerekitovideok

Fb: kerekito.hu, Insta: kerekito.mondoka

KÖNYVEK:

Az otthoni mondókázást segítik köteteink, melyeket rendelés esetén helyben is meg tudsz venni. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop/ és add le rendelésedet nekem az info@kerekito.hu címemen!

SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON

A hotel recepcióját elhagyva pár méterre jobbra látni fogod a spa recepciót, ahol jegyet tudsz váltani, majd az aula bal sarkában megtalálod a Bongo Kids játszóház ajtaját. A babakocsit az ajtó előtt tudod hagyni!

Pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

A játszóház területén biztonsági okokból végig légy a gyermeked mellett, hiszen nagy mászófalas csúzdás részek is vannak!

+A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

+A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, lenémított telefont, enni és innivalót ne hagyj elöl. Szükség esetén szomjat oltani lehet, de ügyelj, hogy a kulacs ne maradjon elől!

+Videó és fotó a foglalkozás ideje alatt nem készülhet, minden percet a közös játékra és egymásra fordítunk. Kerekítő manóval a foglalkozás után bármikor készíthetsz közös fotót emlékbe. Fotós alkalom esetén előre értesítelek. Ilyenkor a foglalkozás alatt profi képek készülnek.
 
+Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a „Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!
 
+Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat,  így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhettek.
 

+A kicsik kötetlen formában, oldott hangulatban pillanatnyi kedvük  szerint vesznek részt az ölbeli játékokban, van aki megfigyelőként, van, aki örökmozgóként, ahányan, annyiféleképpen.

+A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Köszönöm az együttműködésedet, vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Játsszunk, mozogjunk, énekeljünk együtt!
Várlak szeretettel: Judit

Foglalkozásvezető

  • J.Kovács Judit vagyok. 1974 nyarán perdültem a világra. Zene és természetszerető nagycsaládban nőttem fel. Az ELTE-n angol nyelvtanár szakot végeztem, majd Bölcsészkaron egyetemi diplomát kaptam angol nyelv és irodalomból. Közben részt vettem az ELTE, akkor induló kétéves drámapedagógiai képzésén, melynek köszönhetően drámajáték-vezetői képesítést szereztem. Tanárom, Gabnai Katalin szerkesztette a “Dünnyögők és dúdolók” című népi gyűjtést, …
    Tovább… J. Kovács Judit

Mini Cart 0

Your cart is empty.