Barion Pixel

Budapest XXII. kerület – KLAUZÁL HÁZ

Foglalkozás részletei

  • Minden szerdán 10:15
  • 2500 Ft/alkalom; 5 alkalmas bérlet: 11500 ft/ család (2024. júniusig lejárható)
  • 1222 Bp, Nagytétényi út 31-33.
  • Térkép

KÖZLEMÉNY

2024. március 6-tól visszaköltöznek a foglalkozások a Rózsavölgyi Közösségi Házba! Oda várlak Benneteket nagy szeretettek minden szerdán!


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON. MIRE KÉSZÜLJ, MIRE FIGYELJ?

Amíg 2024. év elején (januárban és februárban) Rózsavölgyi Közösségi Ház zárva tart, addig a Klauzál Ház ad otthont a foglalkozásoknak. Ide várlak Benneteket nagy szeretettel!

Örülök, hogy velünk tartasz!

+Pontosan kezdünk, ezért érdemes időben érkezned.

+A terem melletti ruhatárnál hagyd a babakocsit! A kabátokat, overált a ruhatárban helyezd el! A terembe csak a cipőt és táskát hozd be!

+A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

+A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, lenémított telefont, enni és innivalót ne hagyj elöl. Szükség esetén szomjat oltani lehet, de ügyelj, hogy a kulacs ne maradjon elől!

+Videó és fotó a foglalkozás ideje alatt nem készülhet, minden percet a közös játékra és egymásra fordítunk. Kerekítő manóval a foglalkozás után bármikor készíthetsz közös fotót emlékbe. Fotós alkalom esetén előre értesítelek. Ilyenkor a foglalkozás alatt profi képek készülnek.
+Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a „Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!
+Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat,  így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhettek.

+A kicsik kötetlen formában, oldott hangulatban pillanatnyi kedvük  szerint vesznek részt az ölbeli játékokban, van aki megfigyelőként, van, aki örökmozgóként, ahányan, annyiféleképpen.

+A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Köszönöm az együttműködésedet, vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Játsszunk, mozogjunk, énekeljünk együtt!
Várlak szeretettel:
Bogdán Dóri

 

YOUTUBE: Kerekítő csatorna Kerekítő manós mondókás videókkal:

https://www.youtube.com/user/kerekitovideok

Fb: kerekito.hu

www.facebook.com/bogdandorakerekito/

Insta: kerekito.mondoka

KÖNYVEK:

Az otthoni mondókázást segítik köteteink, melyeket a foglalkozásokon is meg tudsz vásárolni.

Az alkalmakon készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

Foglalkozásvezető

  • Dr. Bogdán Dóra vagyok, 1985-ben Cegléden születtem. Édesanyám, óvónőként gyermekkoromban felismerte a zene iránti szeretetemet, tehetségemet. Az ének-zene tagozatos általános iskola után, zeneművészeti szakközépiskolába kerültem zongora és csembaló szakra. Tanulmányaim során meghatározó élményekkel gazdagodtam a kóruspróbákon, koncerteken, külföldi turnékon, így a hangszerjáték mellett a közös éneklés is a mindennapjaim részévé vált. Zongoratanár és kamaraművészként végeztem …
    Tovább… dr. Bogdán Dóra

Értékelések - Üzenetek

Nincs értékelés
0
átlag
5 csillag
0%
0
4 csillag
0%
0
3 csillag
0%
0
2 csillag
0%
0
1 csillag
0%
0

„Budapest XXII. kerület – KLAUZÁL HÁZ” értékelése elsőként

Nincs még értékelés.

Mini Cart 0

Your cart is empty.