Budapest XXIII. kerület – Táncsics Mihály Művelődési Ház

Foglalkozás részletei

  • Budapest, Grassalkovich út 122-124, 1238
  • Térkép

KÖZLEMÉNY

Május 18-i foglalkozás nem lesz, helyette 16-án (hétfőn) 16:30-kor tartom.


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON

Örülök, hogy velünk tartasz!

Pontosan kezdünk, ezért érdemes időben érkezned.

A terem melletti ruhatárnál hagyd a babakocsit! A kabátokat, overált a ruhatárban helyezd el! A terembe csak a cipőt és táskát hozd be!

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, lenémított telefont, enni és innivalót ne hagyj elöl. Szükség esetén szomjat oltani lehet, de ügyelj, hogy a kulacs ne maradjon elől!

Videó és fotó a foglalkozás ideje alatt nem készülhet, minden percet a közös játékra és egymásra fordítunk. Kerekítő manóval a foglalkozás után bármikor készíthetsz közös fotót emlékbe. Fotós alkalom esetén előre értesítelek. Ilyenkor a foglalkozás alatt profi képek készülnek.
Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a “Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!
Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat,  így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhettek.

A kicsik kötetlen formában, oldott hangulatban pillanatnyi kedvük  szerint vesznek részt az ölbeli játékokban, van aki megfigyelőként, van, aki örökmozgóként, ahányan, annyiféleképpen.

A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Az otthoni mondókázást segítik köteteink. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop/ és add le rendelésedet nekem, hogy elhozhassam Neked!

Születésnapi zsúrokra, rendezvényekre, óvodába, bölcsődébe felkéréseket szívesen vállalok.

Facebookos oldalam:

https://www.facebook.com/Kerek%C3%ADt%C5%91-baba-mama-foglalkoz%C3%A1s-Soroks%C3%A1r-Dunaharaszti-%C3%A9s-k%C3%B6rny%C3%A9ke-206835843052399

Eddigi és jövőbeni együttműködésed nagyon köszönöm, vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Játsszunk, mozogjunk, énekeljünk együtt!

Várlak szeretettel:
 Viki

Foglalkozásvezető

  • Tóth Viktória vagyok, 1980-ban születtem, Pécsett. Gyermekkori álmom vált valóra, amikor 2002-ben kezembe vehettem tanító- óvodapedagógusi diplomáimat. A főiskola elvégzése után fél évet dolgoztam Londonban babysitterként, majd a következő fél …
    Tovább… Tóth Viktória