Kaposvár – HARMÓNIAHÁZ Rendezvényterem

Foglalkozás részletei

  • 7400 Kaposvár, Béla király u.16
  • Térkép
Nyári szünet
2022.06.20-tól
Őszi szünet
Nincs őszi szünet
Téli szünet
2021.12.20-tól 2022.01.02
Tavaszi szünet
2022.04.18 - 04.22

KÖZLEMÉNY

Ezen a helyszínen átmenetileg a Bábos torna helyett Kerekítő manó bábos jeleneteivel és színesernyő-kislabdás mókával bővített Kerekítő Mondókázó foglalkozás érhető el.Kezdési időpont: 10:15. óra .Friss információkért kérlek kövesd közösségi oldalam!


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

KEREKÍTŐ MANÓ TORNA   1-3 ÉVESEKNEK

Baba-mama foglalkozás Kerekítő manó bábjeleneteivel, tornaszeres játéktérrel, népi mondókákkal, hangszerjátékkal, labdás ejtőernyővel.

 

ONLINE KEREKÍTŐ SÁRÁNÉ ÁGIVAL

Ebben az évadban is lehetőség lesz csatlakozni online Kerekítő csoportomhoz. A csoportba kb. 10 – 15 perces “Online Mondókás Móka” foglalkozások kerülnek feltöltésre hetente egyszer, melyek 4 hétig lesznek elérhetőek. Ezentúl lehetőség lesz élőben köszönteni a névnaposokat- születésnaposokat és Kerekítő manó is jelentkezni fog a “Jeles percekben”. Az online foglalkozásokat is színesítem hangszerjátékkal,  mondókái, dalai  pedig szintén  követik a jeles napokat, évszakokat  . Tagdíj: 3000 Ft/hó.

A zárt csoportba itt tudsz jelentkezni: https://www.facebook.com/groups/580055722854344

 

BABUSGATÓ BABAMASSZÁS CSOPORTOS ÉS ONLINE TANFOLYAMOK

A tanfolyami kurzusok közül átmenetileg jelenleg csak az online képzés érhető el.

Ajánlott korosztály 2-3 hónapos kortól 6 hónapos korig.

Az induló tanfolyamok friss információi  az alábbi közösségi oldalon érhetőek el: BABUSGATÓ BABAMASSZÁZS

https://www.facebook.com/babusgatobabamasszazs

 

 

Pár tudnivaló azoknak, akik még nem jártak Kerekítő baba-mama foglalkozáson:

Pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

Kérlek, hogy a mobiltelefont némítsd le!

Videót ne készíts a foglalkozásokon, a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt. Fotót is csak ritkán!

A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyj elöl.

Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a “Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!

A közös mondókázás legyen a központban, ezért kérünk, hogy szülőtársakkal folytatott beszélgetésre csak a foglalkozás előtt és után kerüljön sor. Így is jó barátságok szoktak születni. Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat, és szentelj figyelmet a gyermekedre, így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Egy felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhetsz.

Ne előadásra, ne gyerekműsorra, hanem közös játékra készülj, ahol ugyan kötetlen formában, és a gyermek pillanatnyi kedve szerint, de próbáld eljátszani a hallottakat. Amennyire csak lehet, légy aktív résztvevő a kötetlen hangulatú mondókázás során. Gyermeked szabadon jöhet-mehet, nem megülős foglalkozás, de időről-időre érdemes bevonni egy-egy játékba az örökmozgókat is. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

 Az otthoni mondókázást segítik köteteink. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop/ .

Eddigi és jövőbeni együttműködésed nagyon köszönöm, vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Sáráné Ági

 

 

 

Foglalkozásvezető

  • Sáráné Kocka Ágnesnek hívnak. Kaposváron születtem 1969-ben. Egy somogyi kis faluban, Lábodon töltöttem gyermekéveimet szüleimmel és bátyámmal. Családommal jelenleg Nagyatádon élek.1996-ban  első szülöttünk , Jakab , down-szindrómás kisfiúként érkezett hozzánk …
    Tovább… Sáráné Kocka Ágnes