Barion Pixel

Veszprém – Kabóca Bábszinház Játszóház

Foglalkozás részletei

 • 8200 Veszprém, Deák Ferenc utca 13.
 • Térkép
Nyári szünet
A nyári szünetben is várlak titeket!
Őszi szünet
Az őszi szünetben is várlak titeket!
Tavaszi szünet
A tavaszi szünetben is várlak titeket!

KÖZLEMÉNY

A nagy létszámú érdeklődés miatt, szeretnénk megkérni a bérlettel rendelkezőket és a jegyvásárlókat, hogy, hogy jelezzék a részvételi szándékukat az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Honlap: https://jegy.veb2023.hu/hu/esemeny/kerekito-manotorna-fizl-kataval-kaboca-babszinhaz-0301   Amennyiben az oldalon a "telt ház" üzenet jelenik meg, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!  a fizlkata@gmail.com emailcimen, vagy telefonon a 06203285331 számon vagy messengeren. A bérlet 3 hónapig lejárható.


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Kerekítő Mondókázó Móka (0-3év)

Szeretettel várlak a  Kerekítő baba-mama foglalkozásaimra, ahol Kerekítő manó bábjeleneteivel, csodás magyar népdalokkal, mondókákkal, ölbéli játékokkal és hangszerjátékkal várlak a kisbabáddal együtt. A foglalkozásaimon felcsendül citera, furulya, triangulum, sámádob, koshi és sokféle ritmushangszer, valamint a jó hangulatot egy óriási színes, labdákkal teli ejtőernyővel színesítem.
A foglalkozások egész évben látogathatóak.
ugyanitt 10: 30-kor Kerekítő Manó Torna 1-3 éveseknek
—————
Belépő ára:
A foglalkozások egész évben látogathatóak, nem kell bejelentkezni.
Alkalmi belépő : 2500 ft / baba-mama-apa
Ötalkalmas bérlet : 10000 ft / baba-mama -apa
Testvérjegy: 1250 ft / egy vagy több testvér esetén hat hónapos kortól-hatéves korig
5 alkalmas Kedvezményes családi jegy / 15000 Ft
Hívd apát is! Családi Kerekítő  3000 Ft / család
——
Regisztráció, jegyvásárlás
A belépőjegyeket online és személyesen is meg tudjátok vásárolni.
A Kabóca bábszinházban vásárolt jegyeket, bérleteket csak a Kabóca Bábszinház játszóházában tartandó Kerekítő baba-mama foglalkozásokon lehet beváltani.
A nagy létszámú érdeklődés miatt, szeretnénk megkérni a bérlettel rendelkezőket, hogy jelezzék a részvételi szándékukat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
Honlap: https://jegy.veb2023.hu/hu/esemeny/kerekito-manotorna-fizl-kataval-kaboca-babszinhaz-0301
Amennyiben az oldalon a „telt ház” üzenet jelenik meg, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!  a fizlkata@gmail.com emailcimen, vagy telefonon a 06203285331 számon vagy messengeren.
A bérlet 3 hónapig lejárható.

 

 

.

 

Fontos tudnivalók!

Ingyenes parkolás biztosított az épület előtt található Pajta utcai parkolóban.

 

SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON

Örülök, hogy velünk tartasz!

 • Pontosan kezdünk, ezért érdemes időben érkezned.
 • A terem melletti ruhatárnál hagyd a babakocsit! A kabátokat, overált a ruhatárban helyezd el! A terembe csak a cipőt és táskát hozd be!
 • A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.
 • A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, lenémított telefont, enni és innivalót ne hagyj elöl. Szükség esetén szomjat oltani lehet, de ügyelj, hogy a kulacs ne maradjon elől!
 • Videó és fotó a foglalkozás ideje alatt nem készülhet, minden percet a közös játékra és egymásra fordítunk. Kerekítő manóval a foglalkozás után bármikor készíthetsz közös fotót emlékbe. Fotós alkalom esetén előre értesítelek. Ilyenkor a foglalkozás alatt profi képek készülnek.
 • Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a „Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!
 • Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat,  így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhettek.

A kicsik kötetlen formában, oldott hangulatban pillanatnyi kedvük  szerint vesznek részt az ölbeli játékokban, van aki megfigyelőként, van, aki örökmozgóként, ahányan, annyiféleképpen. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Köszönöm az együttműködésedet, vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Játsszunk, mozogjunk, énekeljünk együtt!
Várlak szeretettel:

Fizl Kata
Születésnapi zsúr Kerekítő manóval
Szeretnél egy életre szóló élményt a gyermeked születésnapjára?
Hívj meg minket Kerekítő manóval az otthonodba és a többiről mi gondoskodunk!
Népszerű népdalokkal, mondókákkal, kacagtató ölbéli játékokkal  és 2 interaktív bábjátékkal varázsoljuk el a születésnapost és vendégeit!
Születésnapi Kerekítőkön ajándékot is kap a szülinapos Kerekítő manótól!
Ára: 50.000,- Ft

Hétköznapi kedvezményes ára: 45.000,- Ft

Keressetek bizalommal!

 

 

Rendezvényeken, óvodákban, bölcsődékben alkalmi Kerekítő foglalkozások

Veszprém megyében több helyre járok falunapokra, rendezvényekre különféle jeles napokon, mint például Gyereknap, Majális, Farsang, Advent ezen kívül hotelekben, mint például a  Kolping hotel- Bobóország Alsópáhok,  Viniféra Balatonfüred, Hotel Marina Port Balatonkenese, Magyar Nemzeti Bank Oktatási és Konferencia Központban tartok rendszeresen alkalmi Kerekítőket
Az alkalmi Kerekítőimen Kerekítő manó 2 interaktív bábjelenetével,  közismert magyar népdalokkal, mondókákkal, kacagtató ölbeli játékokkal, hangszerjátékkal ( citera, furulya, metalofon, sámándob, triangulum, koshi, ritmushangszerek)  várom a kisgyermekes családokat.közös éneklésre, játékra.
A foglalkozásaimat színes labdákat reptető ejtőernyővel szinesítem.
Szabadtéri rendezvényen a hangosítást is tudom biztosítani. van aktívládám és bluetoothos fejmikrofonom.
Hétköznap délután és hétvégén is tudom vállalni a felkérést!
Számlaképes vagyok.
Kerekítő_fizl_kata fizl_kata_kerekítő

 

 

 

 

Foglalkozásvezető

 • Fizl Kata vagyok.  Balatonalmádiban élek. Siket szülők gyermekeként nevelkedve nem volt egyszerű az út a zene világába. 2010-ben született meg első gyermekem. Az anyaság fordulópontot hozott az életembe. A bölcsődei és óvodai zenei emlékeim a kislányom születésével törtek felszínre, melyeket rengeteg népdallal és népi mondókával bővítettem az évek során. Panna, majd Júlia lányommal együtt fokozatosan …
  Tovább… Fizl Kata

Értékelések - Üzenetek

Nincs értékelés
0
átlag
5 csillag
0%
0
4 csillag
0%
0
3 csillag
0%
0
2 csillag
0%
0
1 csillag
0%
0

„Veszprém – Kabóca Bábszinház Játszóház” értékelése elsőként

Nincs még értékelés.

Mini Cart 0

Your cart is empty.