Barion Pixel
  • edinacsehokovacs@gmail.com

Csehó-Kovács Edina

Bemutatkozás

Szalainé Csehó-Kovács Edina vagyok.

Férjemmel és két gyermekemmel Baján élek.

Már általános iskolás koromban egyértelműen tudtam, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni, így Szegeden egy pedagógiai szakközépiskolában érettségiztem, majd Kecskeméten szereztem tanító-és óvodapedagógus diplomát.

Az élet igazi iskoláját akkor kezdtem csak el, amikor megszületett 2009-ben első, majd 2016-ban második gyermekem. Úgy gondoltam én tanítgatom, nevelgetem majd őket, de azt hiszem én legalább annyit  tanulok általuk. Annyi szeretetet és támogatást kapok Tőlük, amennyit mástól aligha.

Az élet végül úgy hozta, hogy a legkisebbekkel foglalkozom már 10 éve, Baján lettem kisgyermeknevelő a Bababirtok Családi Bölcsődében, amelynek minden pillanatát élvezem. Az itt töltött éveim alatt egyre több olyan gyermekkel találkozom, akik fejlődésükben valamilyen módon akadályoztatva vannak, ezért igyekszem keresni a lehetőségeket, amelyek segítségével hozzájárulhatok a gyermekek további fejlődéséhez. Így bukkantam rá a Kerekítő módszerre, 2022-ben elvégeztem az online bábos képzést, aminek hatására Kerekítő Mintacsoprtot vezetek a bölcsődében. Kerekítő Manó nagy segítség egy-egy nehezebb napon, vagy éppen egy lassabban oldódó gyermek megközelítésében.

2023-ban részt vettem a Kerekítő Módszertani Képzésen, amely sokat segített abban, hogyan tegyem még izgalmasabbá, meghittebbé a baba-mama foglalkozásokat.  A  rohanó, fejlődő világunkban egyre nagyobb szükségét látom annak, hogy lehetőséget teremtsek a családoknak olyan alkalmakra, amikor és ahol lelassíthatnak és egymásra figyelhetnek. Ebben a népi eredetű mondókák és dalok, valamint Kerekítő Manó nagy segítségemre vannak.

Várok minden családot, aki szeretne közösen jókedvre „kerekedni” mondókákkal, dalokkal kísérve!

Kapcsolódó foglalkozások

Mini Cart 0

Your cart is empty.