Barion Pixel
  • recse.dora@gmail.com

Farkas-Recse Dóra

Bemutatkozás

1993-ban születtem Celldömölkön. Jelenleg Mosonmagyaróváron élek férjemmel és két kicsi gyermekemmel.
Én magam a Kemenesaljáról, Kemenesmagasiból származom, ahol családom jelenleg is él. Itt jártam általános iskolába, majd gimnáziumi tanulmányaimat a pápai Türr István Gimnázium Arany János Tehetséggondozó Programjában végeztem. Ezután Sopronban végeztem főiskolai tanulmányaimat óvoda pedagógusként gyógytestnevelés specializációval. Majd gyermekeim születéséig óvoda pedagógusként dolgoztam a Gyömörei Gesztenyés Óvodában.
Az egész életemet átjárta már gyermekkoromtól kezdve a népzene szeretete. Édesapám alapítója volt a helyi citerazenekarnak, édesanyám és keresztanyám a később megalakult népdalkör tagjai a mai napig. Így természetes volt számomra a népzene jelenléte a mindennapokban. Én magam is hamar elsajátítottam a citerán való játékot, és természetesen a zenekar és népdalkör tagja is lettem, mely mára szép Kárpátmedencei verseny eredményekkel és cd lemezekkel büszkélkedhet.
Citera mellett, játszom furulyán, gitáron és jelenleg zongorázni tanulok.
A Kerekítővel akkor ismerkedtem meg mikor kislányom Rozi 7-8 hónapos volt. Akkor Lovászpatonán éltünk és Farkas Veronika foglakozásaira kezdtünk járni Pápára. Először, mint édesanyát érdekelt, nagyon jól éreztük magunkat mindig, aztán mint pedagógust is magával ragadott a Kerekítő.
Szeretettel várok minden dalolni, mondókázni vágyót a foglalkozásokra!!

Kapcsolódó foglalkozások

Mini Cart 0

Your cart is empty.