Barion Pixel
  • kerekitopapa@gmail.com

Sz. Farkas Veronika

Bemutatkozás

1980-ban láttam meg a napvilágot Pápán. Általános és középiskolai tanulmányaimat is szülővárosomban végeztem. 2002-ben német nemzetiségi óvodapedagógus szakon szereztem diplomát a NYME BEPF Karon. 2005-ben a Pannon Egyetemen pedagógus szakvizsgát tettem, pedagógiai terapeuta szakon.

A KEREKÍTŐ módszertani tanfolyamot 2009-ben az elsők között végeztem el, azóta az életem részévé vált.

2002-től a Pápai Városi Óvodák Vajda Péter lakótelepi tagóvodájában dolgoztam német nemzetiségi óvodapedagógusként. Boldog voltam, hogy az lehetett a munkám, a hivatásom, amit mindig is csinálni szerettem volna: gyermekek között lenni, formálni személyiségüket, hatni rájuk, szépet és jót, értékeset átadni. Óvónőnek lenni mindennapos kihívás, folyamatos önképzést, tanulást igényel.

Mindazt, amit óvodapedagógusként tudtam a kisgyermekkori zenei-, irodalmi nevelésről, a mozgásfejlődésről, azt anyaként megtapasztaltam. Álmos nagyon jó partner volt mindehhez. Ezt a tapasztalatot, tudást, örömet, életérzést át akartam adni más kismamáknak, kisgyermeknek, családoknak. Most újra átélhetem az ölbeli játékok minden örömét, Ábellel, aki 2014. októberében született.

Tanultam fuvolázni, játszom furulyán és próbálkozom a gitár megszólaltatásával.

Várok minden játszani és dalolni vágyó családot egy jókedvű foglalkozásra!!!

„Amit csak hall a gyermek, könnyen elfelejti. Amit lát is, már inkább megjegyzi. De amiben Ő maga is tevékenyenrészt vesz, az bizonyosan bevésődik az emlékezetébe.” (Kodály Zoltán)

Kapcsolódó foglalkozások

Mini Cart 0

Your cart is empty.