Barion Pixel
  • vajai.flora@gmail.com
  • vajaiflorapszichologus.hu

Vajai Flóra

Bemutatkozás

A zene iránti rajongásom megalapozása elsősorban szüleimnek köszönhető, akik öt éves koromban úgy döntöttek, eljött az ideje, hogy hangszert fogjak a kezembe, és beírattak zeneiskolába. Hét évig tanultam itt fuvolázni, később a magánének tanszak növendéke lettem.

Nagyjából hat éves koromban, első zenés színházi élményem hatására kezdődött élethosszig tartó másik nagy szerelmem, melynek hála a sorsom végérvényesen összefonódott a zenével: megérintett a színház varázsa. 15 éves koromban bekerültem a Pannon Várszínház társulatába, ahol 5 éven át játszottam musicalekben kisebb-nagyobb szerepeket, majd később a Magyar Színház akadémiájának elvégzése után szabadúszó színészként próbálhattam ki magam izgalmasabbnál izgalmasabb színészi feladatokban. Mostanában a Madách Színház, az Experidance és a Magyar Népmese Színház előadásaiban találkozhattok velem, itt-ott pedig tévés produkciókban is felbukkanok.

2016-ban az ELTE pszichológia mesterképzésén szereztem pszichológus diplomát. Az utóbbi években életemnek ez a területe is meghatározóvá vált számomra. Jelenleg iskolapszichológusként tevékenykedem egy általános iskolában, a JóLÉlek Pszichológiai Alapítványnál pedig fiatal felnőttekkel foglalkozom. Maradék szabadidőmben a PPKE-BTK csecsemő-szülő konzulens képzésén igyekszem minden nappal szélesíteni szakmai repertoáromat.
A pszichológiai kutatások számomra egyik legfontosabb tanulsága, hogy élet legkorábbi szakaszaiban hihetetlenül sok dolog dől el nemcsak idegi, hanem pszichológiai, érzelmi szinten is, melyek későbbi életünk minden területére hatással lehetnek. Egy egészséges, boldog élet megalapozását nem lehet elég korán kezdeni.

A Kerekítőben találtam meg annak a lehetőségét, hogy végre életem két, eddig külön irányba futó szálát valamiképpen egyesíthessem. A dalok, versek, mondókák világának megidézésével segíteni egy, a pici gyermekek számára ideális, szerető és inspiráló környezet megteremtését, segíteni a biztonságos kötődés feltételeinek kialakítását- az egyik legszebb cél, amit el tudok képzelni.

Kapcsolódó foglalkozások

Mini Cart 0

Your cart is empty.