Barion Pixel

Makó – József Attila Városi Könyvtár

Foglalkozás részletei


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Május 6-10. között szünetelnek a foglalkozások!

Minden csütörtökön Makón találkozhatunk a József Attila Városi Könyvtárban!
9:30-tól Kerekítő mondókázó, 10:20-tól Kerekító manó torna! 🙂

Szokások a foglalkozásokon:

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

Kérlek, hogy a mobiltelefont némítsd le! Videót, fotót ne készíts a foglalkozásokon, a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt.

A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, enni- és innivalót ne hagyj elöl.

A közös mondókázás legyen a központban, ezért kérlek, hogy szülőtársakkal folytatott beszélgetésre csak a foglalkozás előtt és után kerüljön sor.  Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat, és szentelj figyelmet a gyermekedre, így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Egy felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhetsz.

Ne előadásra, ne gyerekműsorra, hanem közös játékra készülj, ahol ugyan kötetlen formában, és a gyermek pillanatnyi kedve szerint, de próbáld eljátszani a hallottakat. Amennyire csak lehet, légy aktív résztvevő a kötetlen hangulatú mondókázás során. Gyermeked szabadon jöhet-mehet, nem megülős foglalkozás, de időről-időre érdemes bevonni egy-egy játékba az örökmozgókat is. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Az otthoni mondókázást segítik köteteink. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop

Szeretettel várlak Benneteket!

Zsóka

Foglalkozásvezető

  • Kovács Erzsébet vagyok, kétgyermekes családanya. Az éneklés és a zene kisgyermekkoromtól életem fontos része. Otthon testvéremmel már kicsiként sokat énekeltem, tanulmányaimat zenei általános iskolában kezdtem. Emellett a helyi zeneiskolában a zongora tanszak tanulója voltam, egészen a középiskolás évek végéig. Eközben a hegedűvel és a gitárral is megismerkedtem, a helyi énekkarok és zenekarok aktív résztvevőjévé váltam. …
    Tovább… Kovács Erzsébet

Értékelések - Üzenetek

Nincs értékelés
0
átlag
5 csillag
0%
0
4 csillag
0%
0
3 csillag
0%
0
2 csillag
0%
0
1 csillag
0%
0

„Makó – József Attila Városi Könyvtár” értékelése elsőként

Nincs még értékelés.

Mini Cart 0

Your cart is empty.