Barion Pixel

Budapest XII. kerület – Hegyvidéki Kulturális Szalon

Foglalkozás részletei

  • Minden péntek 10:45
  • 2200 Ft/ alkalom; 5 alkalmas bérlet: 10500 Ft/család (2023. júniusig lejárható)
  • 1124 Budapest, Törpe utca 2.
  • Térkép
Őszi szünet
2022.11.04.
Téli szünet
2022.12.23. és 2022.01.12.
Tavaszi szünet
2023.04.07.

KÖZLEMÉNY

Június 2-án pénteken sajnos ELMARADNAK a Kerekítő foglalkozások.


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON. MIRE KÉSZÜLJ, MIRE FIGYELJ?:

Pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

A terem melletti ruhatárnál hagyd a babakocsit! A kabátokat, overált, cipőket a ruhatárban helyezd el! A terembe csak a táskát hozd be!

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

Kérlek, hogy mobiltelefont némítsd le! Videót ne készíts a foglalkozásokon, a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt. Fotót is csak ritkán!

A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyj elöl.

Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a “Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!

A közös mondókázás legyen a központban, ezért kérünk, hogy szülőtársakkal folytatott beszélgetésre csak a foglalkozás előtt és után kerüljön sor. Így is jó barátságok szoktak születni. Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat, és szentelj figyelmet a gyermekedre, így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Egy felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhetsz.

Ne előadásra, ne gyerekműsorra, hanem közös játékra készülj, ahol ugyan kötetlen formában, és a gyermek pillanatnyi kedve szerint, de próbáld eljátszani a hallottakat. Amennyire csak lehet, légy aktív résztvevő a kötetlen hangulatú mondókázás során. Gyermeked szabadon jöhet-mehet, nem megülős foglalkozás, de időről-időre érdemes bevonni egy-egy játékba az örökmozgókat is.

A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Eddigi és jövőbeni együttműködéseteket nagyon köszönöm, vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Timi

YOUTUBE: Kerekítő csatorna Kerekítő manós mondókás videókkal:

https://www.youtube.com/user/kerekitovideok

Fb: kerekito.hu

https://www.facebook.com/doczitimikerekito

KÖNYVEK:

Az otthoni mondókázást segítik köteteink, melyeket a foglalkozásokon is meg tudsz vásárolni.

Az alkalmakon készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

Foglalkozásvezető

  • Dóczi-Gyumbier Tímea vagyok, 1982-ben születtem Békéscsabán. Zeneszerető családban nőttem fel, 6 évesen kezdtem el zongorázni, hamar a szívemhez nőtt a hangszer. A zeneművészeti szakközépiskolában lelkes kórustag voltam, már akkor megérezhettem az éneklés közösségformáló, összetartó erejét. 2005-ben zongoraművész tanári diplomát szereztem Szegeden, majd a budapesti XII. kerületi Solti György Zeneiskola zongora korrepetítora és zongora tanára lettem. …
    Tovább… Dóczi-Gyumbier Tímea