Barion Pixel

Nagybajcs – Faluház

Foglalkozás részletei

  • Nagybajcs, Petőfi Sándor u. 64.
  • Térkép

KÖZLEMÉNY

12.03-án a foglalkozás elmarad!


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Kerekítő Mondókás Móka (0-3 év)

Szeretettel várlak a Kerekítő baba-mama foglalkozásaimra, ahol Kerekítő Manó bábjeleneteivel, magyar népdalokkal, mondókákkal, ölbéli játékokkal és sokféle izgalmas hangszerrel (gitár, citera, furulya, kalimba, sámándob, ritmushangszerek) várlak a kisbabáddal együtt. 🙂 A hangulatot egy óriási színes, labdákkal teli ernyővel is színesítem.

Vállalok Kerekítést különböző rendezvényeken és születésnapi ill. családi alkalmakon is.

SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON. MIRE KÉSZÜLJ, MIRE FIGYELJ?:

Pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozás előtt legalább 5 perccel megérkeztek!

A terem melletti ruhatárnál hagyd a babakocsit! A kabátokat, overált a ruhatárban helyezd el! A terembe csak a cipőt és táskát hozd be!

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

Kérlek, hogy a mobiltelefont némítsd le! Videót ne készíts a foglalkozásokon, a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt. Fotót is csak ritkán!

A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyj elöl.

A közös mondókázás legyen a központban, ezért kérünk, hogy szülőtársakkal folytatott beszélgetésre csak a foglalkozás előtt és után kerüljön sor. Így is jó barátságok szoktak születni. Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat, és szentelj figyelmet a gyermekedre, így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Egy felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhetsz.

Ne előadásra, ne gyerekműsorra, hanem közös játékra készülj, ahol ugyan kötetlen formában, és a gyermek pillanatnyi kedve szerint, de próbáld eljátszani a hallottakat. Amennyire csak lehet, légy aktív résztvevő a kötetlen hangulatú mondókázás során. Gyermeked szabadon jöhet-mehet, nem megülős foglalkozás, de időről-időre érdemes bevonni egy-egy játékba az örökmozgókat is. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Az otthoni mondókázást segítik köteteink. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop/ és add le rendelésedet nekem, hogy elhozhassam Neked!

Foglalkozásvezető

  • Mayer Nikolett vagyok, ének-magyar szakos tanár, egy kétéves kisfiú édesanyja. Már születésemtől fogva körülvett a zene édesapám gitárjátéka által, kiskamasz koromtól pedig a soproni zeneiskola világa és a folyamatos énekkari jelenlét tette teljesebbé a diákéveimet. Az iskolai néptánc szakkör lelkes tagjaként a gimnázium végéig elkísérhetett az autentikus népzene. Érettségi után elvégeztem a Győri Egyházmegyei Kántorképzőt, ezután …
    Tovább… Mayer Nikolett

Mini Cart 0

Your cart is empty.