Barion Pixel

Mór Mosoly Ház

Foglalkozás részletei

  • Minden szerdán 10-11-ig Kerekítő Mondókázó tornaszeres játéktérrel
  • 2.000 Ft/foglalkozás/család; 5 alkalmas bérlet 9.000 Ft/család

KÖZLEMÉNY

Június 5-én elmarad a Kerekítő! Parkolási rend: A ház vendégei számára parkolás az udvaron és a ház előtt található 4 parkolóhelyen lehetséges. Kérlek, ha nincs hely a hídon, akkor az út szélén, az árokhoz húzódva állj meg. Ha már áll az út szélén autó, akkor azonos oldalon parkolj le légyszíves. A felső (iker)szomszéddal egyeztetve, az ő dupla hídján (2 autó elfér) is megállhatsz. Vedd figyelembe, hogy az utcában helyijárat közlekedik! (Amennyiben az út mindkét oldalán állnak autók, a helyijárat nem fér el!) A szembe szomszéd előtt a helyeket hagyd kérlek szabadon! Megértésedet köszönöm!


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Szeretettel várom a saládokat apró Babácskákkal, Totyogókkal és majdnembölcsis, majdnemovis Lurkókkal is, Kerekítő Mondókázóval és tornaszeres játéktérrel:
💙Kerekítő Manó bábjelenetével
💙élő hangszerjátékkal (furulyák, citera, harangjáték) népdalok
💙magyar népi ölbeli játékokkal
💙ejtőernyős kislabdás játékkal
💙ritmushangszerekkel
💙a Mondókázó után kötetlen tornaszeres játéktérrel: libikókával, trambulinnal, forgótölcsérrel, csúszdával, varázspallóval, alagúttal, óriáslabdával, egyensúlyozó játékokkal, zsuppoló takaróval.
Friss információkért ajánlom szeretettel a facebook oldalamat: Kerekítő foglalkozások Mike-Varga Csillával

Foglalkozásvezető

  • Mike-Varga Csilla vagyok, óvodapedagógus, óvodai gyógytestnevelő. Férjemmel és három gyermekünkkel Csákváron élek. Világ életemben szerettem a mozgást, az éneklést zenét és a kézműveskedést. Ez utóbbiak felé új erővel, fokozott érdeklődéssel fordulok. Szeretném jobban megismerni-megtanulni magyar örökségünket, lehetőség szerint továbbadni azt gyermekeimnek és a rám bízott csemetéknek, felnőtteknek egyaránt. Óvodás éveimet és az általános iskolát Vértesbogláron …
    Tovább… Mike-Varga Csilla

Értékelések - Üzenetek

Nincs értékelés
0
átlag
5 csillag
0%
0
4 csillag
0%
0
3 csillag
0%
0
2 csillag
0%
0
1 csillag
0%
0

„Mór Mosoly Ház” értékelése elsőként

Nincs még értékelés.

Mini Cart 0

Your cart is empty.