Szabadon használható Manós képek

Fotók

Itt csak pár  fotó, amiket használni tudsz a honlap, média, művházhonlap, vagy facebook kapcsán. De mégtöbbet találsz a Kerekítő főoldalán a Facebookon, és érdemes hivatásos fotóst is meghívni a foglalkozásodra.

Vegyes

Videolink (ha nincs saját készítésű, vagy ha ezt jobbnak találod a sajátnál): https://www.youtube.com/channel/UCf2o_58w_pb1U3i0ZjKgjhQ

Központi facebook link (ha nincs saját): https://www.facebook.com/kerekito.hu

Könyvterjesztés önkéntes alapon, az árrés a foglalkozásvezetőé: részletek pdf formátumban

Kitölthető A4-es plakátok, A/3-ban is nyomtathatók  nyomdával egyeztetve, próbanyomat kérésével! Kövesd az Útmutatót!

Helyszínszervezés, kopogtató levélminta a művelődési házaknak

Emlékezzetek, hogy a hálózati lét miatt közvetlenül szervezés előtt, nekem kell e-mailben jelezni, hogy melyik intézményt keresnéd fel, új helyszínként. Közvetlenül előtte! (Tehát nem elég, ha pár évvel ezelőtt átküldted, majd merre szeretnél tartani!)
Ha ez megtörtént, és zöld utat kaptál, akkor az alábbi levél magadra szabásával tudsz jelentkezni. Három nap elteltével érdemes rákérdezni telefonon, hogy megkapták-e, sikerült-e megnézni a honlapot, és tudtok-e személyesen is beszélgetni a lehetőségekről.
A találkozóra vigyél a kötetünkből, szóróanyagunkból mutatóba, helyzettől függően akár ajándékba is, például, ha pozitív az egyeztetés kimenetele.

Helyszínszervezés, kopogtató levélminta
a művelődési házaknak

Emlékezzetek, hogy a hálózati lét miatt közvetlenül szervezés előtt, nekem kell e-mailben jelezni, hogy melyik intézményt keresnéd fel új helyszínként. Közvetlenül előtte! Tehát nem elég, ha pár évvel ezelőtt átküldted, majd merre szeretnél tartani!
Ha ez megtörtént, és zöld utat kaptál, akkor az alábbi levél magadra szabásával tudsz jelentkezni. Egy hét elteltével érdemes rákérdezni telefonon, hogy megkapták-e, sikerült-e megnézni a honlapot, és tudtok-e személyesen is beszélgetni a lehetőségekről.
A találkozóra vigyél a kötetünkből, szóróanyagunkból mutatóba, helyzettől függően akár ajándékba is, például, ha pozitív az egyeztetés kimenetele.

Alábbi levélmintát formázd magadra, ha játszol egyéb hangszeren, érdemes beírni. Szürke betűt használj, fekete helyett! A sorokat rendezd!

ÁR:

A terembérlet kapcsán rendszerint majd alkudni kell… Ezt jobb személyesen megbeszélni, és ha összeget mond, és nem sikerül helyben megállapodni, akkor mond azt, hogy átgondolod, és jelentkezel.

Pár nap múlva majd visszaírsz, hogy x-et gondoltál, így tudod megoldani. 

Esetleg felajánlod, hogy szívesen kompenzálod egy éves műsorral (gyereknap vagy Mikulás táján, melyért nem kérnél honort, mint egyéb esetben).

Van, ahol ingyen adják, ezertől tízezerig minden elképzelhető. Átlagosan 5000 Ft. Ha lehet, alkalmat fizess, azaz két csoportra mérjék, ne megkezdett órára.

Százalékos eloszlást nem javaslok, hosszútávon jobb a terembér. Hiába ígérik, hogy ők hirdetik majd, rád fog maradni. 

Ha százalékos, akkor 70%-30% lenne jó, de 60-40-nél ne add alább, hiába erőltetik az 50-50-et. Mindig fentről indulj ez esetben!

Számlaképesnek kell lenni.

Ebben nem adhatok tanácsot, mindenki forduljon jogi, könyvelői szakemberhez egyeztetés céljából. Ahányan, annyiféleképpen oldjuk meg.

 

SZERZŐDÉS: 

Fontos, hogy végül írott szerződés kell, és csak ennek aláírása után tudod hirdetni a csoportot és ekkor kerülhet ki konkrétan a honlapra. 

Addig csak azt írd ki városnévvel, vagy kerülettel, hogy „részletek hamarosan". A művelődési ház neve csak szerződés után kerülhet ki, ez nagyon fontos. Ezt meg lehet járni, ha nem figyelsz!

Telefonon a művelődés szervezőt kell kérni, lehetőleg a nevét mond, a honlapon megtalálod (és neki címezd az e-mailt is).

Őszi kezdéshez, májusban keressük fel a házakat!

CSOPORTINDÍTÁS IDEJE:

Szeptember az ideális csoportindítás! Október után már ne indíts, és tavasszal sem. Mindig szeptemberrel számolj! Ha egyik évben nem jön össze, várd ki a következőt és mélyítsd a tudásodat!

Ennek számtalan oka van, országos tapasztalatokkal rendelkezünk!

Hétköznapra vállalj és 10 órai kezdéssel. Kilenctől NEM jó! 9:30 csak két csoport esetén. De legjobb, ha az első csoport 10-től van.

 

INFÓK MŰSORFÜZETBE: 

Szerződés után rögtön küldd át a művelődési ház honlapjára és szóróanyagaira, műsorfüzetébe szánt ismertetőt. HONLAPCÍMET mindig tetesd rá, logót, jó fotót is küldj! Ismertetőbe a foglalkozás teljes nevét küld és korosztályt is feltétlen. Nem elég, hogy Kerekítő foglalkozás! Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek, Kerekítő Manó Torna 1-3 éveseknek, Kerekítő Tippentő 0-3 éveseknek…

 

Kedves XY!

XY titulus vagyok, Kerekítő baba-mama foglalkozásvezető. Védjegyes hálózatunk immár több mint tíz éve népszerű. Egy ideje nyomon követem a művelődési ház szerteágazó kulturális lehetőségeit.
A hétköznap délelőtti, babáknak és mamáknak szóló kínálatukat szívesen színesíteném a jövőben heti rendszerességű Kerekítő délelőttel, vagy az alábbi foglalkozások egyikével:
Kerekítő Mondókás Mókával (0-3 évig), és azt követő Kerekítő Manó Tornával (1-3 évig).

Mindkét foglalkozáson élő hangszerjátékkal, népi hangszerekkel, furulyaszóval, ölbeli játékokkal, mondókákkal, népdalokkal, Kerekítő manó bábjelentével várom a családokat.


A Kerekítő manó torna Kerekítő manó bábos jeleneteivel kezdődik, mely a mindennapokhoz és a jelesnapokhoz kötődnek, és tornaszeres játéktérrel zárul. Az ejtőernyős színes labdás rész és az átmozgató-sor a nagymozgásoknak is teret ad.

A foglalkozások egyedülállóak abban a tekintetben, hogy a dal és mondókaanyag népi kincsekből áll és a mozgás valamint a mondókázás áll a középpontban, Kerekítő manó bábjátékával színesítve.

Ennek köszönhetően programjaink országszerte párhuzamosan futnak más baba-mama foglalkozásokkal. Egy igazi színfolt a kulturális palettán.
A mondóka és ölbeli játék anyag a Móra kiadónál 2009-óta megjelenő húsz tagból álló könyvcsalád köteteiből való, és az oldalakon bu
jkáló manó kel életre a foglalkozásokon.

A Kerekítőről és a foglalkozásokról bővebb információk itt találhatók:

https://kerekito.hu/mi-a-kerekito/

Fényképes szakmai bemutatkozómat az alábbi linkre kattintva megtekinthető!:
LINK.


További részletek, leírások, TV és rádió interjúk itt:

Honlap: www.kerekito.hu 

Facebook Kerekítő főoldalon: https://www.facebook.com/kerekitokozosseg

 

Youtube csatornánkon: https://www.youtube.com/channel/UCf2o_58w_pb1U3i0ZjKgjhQ.

Az együttműködés egyeztetéséhez megköszönöm, ha személyes találkozóra is sor kerülhetne.

Várom visszajelzését!

Üdvözlettel,

név, telefonszám, www.kerekito.hu

 

CSATOLNI! logót, a kp manó-gyerekkel fotót, és a babás képünket!