Barion Pixel

Már elérhető a webshopban! Kattints ide!

A kötet segít beleereszkedni az ünnepvárásba!
Segít elidőzni szeretteinkkel, egymásra nézni, együtt nevetni.
Számláljátok együtt a ❄️mézeskalácsfüzért, játsszátok el az ❄️ölbeli játékokat, ízlelgessétek a ❄️napsoroló rigmusokat és mélyedjetek el a ❄️jelesnapi érdekességekben napról-napra! A letölthető hanganyag segíti az elsajátítást.
J. Kovács Judit összeállítása Kállai Nagy Krisztina illusztrációjával, Marék Veronika ajánlósoraival, a Móra Kiadó gondozásában jelent meg.

Miért is született ez a kötet, melyet hét évig csak dédelgettem? A családok számára az év legvarázslatosabb időszaka a karácsony. A gyerekeknek azonban nem mindig könnyű a várakozás, hiszen érezhetik úgy, hogy csigalassan telik az idő, míg a felnőttek számára szinte elrepülnek a hetek a nagy sürgés-forgás közepette.

Ez a könyv, melyhez Marék Veronika írt ajánlót, évről évre segít abban, hogy a család minden tagja meg tudja élni a jelent és az egymásra figyelés jegyében várják a karácsonyt, melyet a lelki ráhangolódás tesz igazán teljessé. A szülőknek így nyugodtabban, a gyerekeknek pedig gyorsabban és tartalmasabban telnek majd a napok.

Az ünnepi témákhoz kapcsolódó ölbeli játékok és mondókák, valamint a napszámláló rigmusok elénk tárnak egy olyan varázslatos világot, ahol a szemek, a kezek és a szívek is összeérnek, a csengőszó pedig a gyermeked kacaja. A kötet babakortól egészen nagyóvodás korig évről évre lehetőséget nyújt minőségi idő együtt töltésére az adventi időszakban.

Mondókázzunk napról napra!

J. Kovács Judit, drámapedagógus

Mini Cart 0

Your cart is empty.