Barion Pixel

Cegléd – Pesti út 17.

Foglalkozás részletei

 • Minden szerdán 10:00 Kerekítő Mondókázó, 10:50 Kerekítő Manó Torna
 • 2.000 Ft/alkalom, 1.500 Ft/alkalom gyermekenként (kettő vagy több résztvevő testvér esetén), 9.000 Ft/5 alkalmas bérlet
Őszi szünet
Az őszi szünetben is várlak benneteket.
Tavaszi szünet
A tavaszi szünetben is várlak benneteket.

KÖZLEMÉNY

Aktuális információkért kövesd Facebook oldalam! Foglalkozások minden szerdán 10:00-kor és 10:50-kor. Bejelentkezni nem szükséges, bármikor lehet csatlakozni.


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Kerekítő baba-mama foglalkozás Cegléden

Borosné Dobozi Anikó Éva - Kerekítő baba-mama foglalkozásvezetőA Kerekítő egy baba-mama foglalkozáshálózat és egy pedagógia program, amelyet J. Kovács Judit alkotott meg 2009-ben, és amelyet azóta határon innen és túl száznál is több helyszínen alkalmaznak 0-3 éves korig. Köszöntelek, Borosné Dobozi Anikó vagyok. Foglalkozásvezetőként 2019-ben csatlakoztam ehhez a közösséghez. Jelenleg négy másik település mellett Cegléden is tartok Kerekítő Mondókázót heti egy alkalommal a kisgyermekes családoknak.

Mi az a Kerekítő Mondókázó? A Mondókázót inkább a kisebbeknek, 0-3 éves korosztálynak szoktuk hirdetni. Alapja az ölbeli játék, valamint Kerekítő Manó rövid bábjelenete. Jelen van a labdás, ejtőernyős rész. A foglalkozás hossza kb. 30-35 perc.

Szeretnél többet megtudni rólam és a Kerekítő baba-mama foglalkozásokról? Tekintsd meg bemutatkozó videómat!

Kerekítő foglalkozás Cegléd –
helyszín és időpontok

2700 Cegléd, Pesti út 17.

Parkolásra az épület előtt, illetve a Pesti úton, a Dorottya utcában és a Damjanich utcában van lehetőség. Babakocsit az épület udvarán lévő fedett teraszon hagyhatjátok. Szoptatni, pelenkázni igény szerint a játszó szobában lehet.

Alkalmak minden szerdán

 • 10:00 Kerekítő Mondókázó (0-3 éveseknek)
 • 10:50 Kerekítő Manó Torna (1-3 éveseknek)

A baba-mama foglalkozásaimra nem szükséges bejelentkezni, az év folyamán bármikor csatlakozhattok hozzánk.

Kerekítő baba-mama foglalkozás Cegléden a Pesti út 17. szám alatt. Kerekítő baba-mama foglalkozás a ceglédi helyszín nagytermében.
Térképen a ceglédi Kerekítő baba-mama foglalkozás helyszíne.

Szokások és szabályok a ceglédi Kerekítő baba-mama foglalkozáson

 1. Pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!
 2. A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.
 3. Kérlek, hogy mobiltelefonod némítsd le a foglalkozás idejére! Videót ne készíts a foglalkozásokon, a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt (fotót is csak ritkán)!
 4. Saját játékot, enni- és innivalót a foglalkozás ideje alatt ne vegyetek elő! Természetesen szomjat oltani lehet, de gondosan ügyelj arra, hogy innivalós üveg ne maradjon elöl!
 5. Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a “Kerekítő Manó Torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!
 6. Kérlek benneteket, hogy csak teljesen egészségesen látogassátok a foglalkozásokat, ezzel vigyázva a csoport résztvevőire!
 7. A közös mondókázás legyen a középpontban, ezért kérlek, hogy szülőtársakkal folytatott beszélgetésre csak a foglalkozás előtt és után kerüljön sor, így is jó barátságok szoktak születni! Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat, és szentelj figyelmet a gyermekedre, így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek! Egy felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhetsz.
 8. Ne előadásra vagy gyerekműsorra, hanem közös játékra készülj, ahol ugyan kötetlen formában, és a gyermek pillanatnyi kedve szerint, de próbáld eljátszani a hallottakat! Amennyire csak lehet, légy aktív résztvevő a kötetlen hangulatú mondókázás során! Gyermeked szabadon jöhet-mehet, nem megülős foglalkozás, de időről-időre érdemes bevonni egy-egy játékba az örökmozgókat is.
 9. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.
 10. Indulás előtt érdemes a Facebook oldalamra rápillantani az adott alkalommal kapcsolatos közlemények miatt.

 

A foglalkozások ára

 • 2.000 Ft/alkalom
 • 1.500 Ft/alkalom gyermekenként (kettő vagy több résztvevő testvér esetén)
 • 9.000 Ft/5 alkalmas bérlet

Fizetni a helyszínen, egyelőre készpénzzel lehetséges.
A megvásárolt bérletek valamennyi helyszínen érvényesek. A Kerekítő Mondókázó, és Kerekítő Manó torna foglalkozások átjárhatóak.

 

Kerekítő könyvek

A baba-mama alkalmakon a Kerekítő mondókás könyvcsalád köteteiből merítünk és közösségben éljük meg a játékos, meghitt pillanatokat. Az otthoni mondókázást segítik köteteink, melyeket a foglalkozásokon is meg tudsz vásárolni.

 

Aktuális információk a ceglédi Kerekítő foglalkozásokról

Kövesd Facebook oldalamat a foglalkozásokkal kapcsolatos aktuális információkért! Indulás előtt érdemes rápillantani az oldalra az adott alkalommal kapcsolatos közlemények miatt.

Eddigi és jövőbeni együttműködéseteket nagyon köszönöm, várlak benneteket szeretettel következő Kerekítő alkalmunkon Cegléd, Pesti út 17. szám alatt minden szerdán 10:00-tól Kerekítő Mondókázóra és 10:50-től Kerekítő Manó Tornára!

Anikó

Labdás-ejtőernyős játék Kerekítő baba-mama foglalkozáson Dobozi Anikóval. Hangszeres rész Kerekítő baba-mama foglalkozás közben.

Foglalkozásvezető

 • Köszöntelek, Borosné Dobozi Anikó vagyok. Foglalkozásvezetőként 2019-ben csatlakoztam ehhez a közösséghez. Jelenleg Cegléden és a környező településeken – Albertirsa, Monor, Szolnok és Tiszakécske – várom a kisgyermekes családokat Kerekítő foglalkozásaimra: Mondókázóra és Manó Tornára. A baba-mama alkalmakon a Kerekítő mondókás könyvcsalád köteteiből merítünk és közösségben éljük meg a játékos, meghitt pillanatokat. Csatlakozzatok hozzánk Ti is!

Mini Cart 0

Your cart is empty.