Barion Pixel

Monor – Vigadó Kulturális és Civil Központ

Foglalkozás részletei

 • Minden csütörtökön 10:00 Kerekítő Mondókázó, 10:50 Kerekítő Manó Torna
 • 2.000 Ft/alkalom, 1.500 Ft/alkalom gyermekenként (kettő vagy több résztvevő testvér esetén), 9.000 Ft/5 alkalmas bérlet
 • Vigadó Kulturális és Civil Központ, 2200 Monor, Kossuth Lajos u. 65-67.
 • Térkép
Tavaszi szünet
A tavaszi szünetben is várlak benneteket.

KÖZLEMÉNY

Aktuális információkért kövesd Facebook oldalam! Foglalkozások minden csütörtökön 10:00-kor és 10:50-kor. Bejelentkezni nem szükséges, bármikor lehet csatlakozni.


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Kerekítő baba-mama foglalkozás Monoron

Borosné Dobozi Anikó Éva - Kerekítő baba-mama foglalkozásvezetőA Kerekítő egy baba-mama foglalkozáshálózat és egy pedagógia program, amelyet J. Kovács Judit alkotott meg 2009-ben, és amelyet azóta határon innen és túl száznál is több helyszínen alkalmaznak 0-3 éves korig. Köszöntelek, Borosné Dobozi Anikó vagyok. Foglalkozásvezetőként 2019-ben csatlakoztam ehhez a közösséghez. Jelenleg négy másik település mellett Monoron is tartok Kerekítő Manó Tornát heti egy alkalommal a kisgyermekes családoknak.

Mi az a Kerekítő Manó Torna? A Manó Tornát inkább a nagyobbaknak, 1-3 éves korosztálynak szoktuk hirdetni. Alapja az ölbeli játék, valamint Kerekítő Manó rövid bábjelenete. Jelen van a labdás, ejtőernyős rész. Kiegészíti az állandó átmozgatósor, a futtató és a tornaszeres játéktér. A foglalkozás hossza kb. 40 perc.

Szeretnél többet megtudni rólam és a Kerekítő baba-mama foglalkozásokról? Tekintsd meg bemutatkozó videómat!

Kerekítő foglalkozás Monor –
helyszín és időpontok

Vigadó Kulturális és Civil Központ
2200 Monor, Kossuth Lajos u. 65-67.

Az épületnek nincs saját parkolója, parkolni a környékbeli utcákban lehetséges. Fel tudtok jönni az emeletre lifttel is, a babakocsit a terem előtt hagyhatjátok. A folyosó legvégén lévő teremben várlak benneteket. A kabátokat felakaszthatjátok a folyosón lévő fogasokra. A cipőket, táskákat bent lerakhatjátok. Pelenkázni, szoptatni igény szerint a foglalkozás melletti termekben is tudtok.

Alkalmak minden csütörtökön

 • 10:00 Kerekítő Mondókázó (0-3 éveseknek)
 • 10:50 Kerekítő Manó Torna (1-3 éveseknek)

A baba-mama foglalkozásaimra nem szükséges bejelentkezni, az év folyamán bármikor csatlakozhattok hozzánk.

Kerekítő baba-mama foglalkozás Monoron a Vigadó Kulturális és Civil Központban. Kerekítő baba-mama foglalkozás Monoron a Vigadó Kulturális és Civil Központ egyik termében.

Szokások és szabályok a monori Kerekítő baba-mama foglalkozáson

 1. Pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!
 2. A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.
 3. Kérlek, hogy mobiltelefonod némítsd le a foglalkozás idejére! Videót ne készíts a foglalkozásokon, a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt (fotót is csak ritkán)!
 4. Saját játékot, enni- és innivalót a foglalkozás ideje alatt ne vegyetek elő! Természetesen szomjat oltani lehet, de gondosan ügyelj arra, hogy innivalós üveg ne maradjon elöl!
 5. Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a “Kerekítő Manó Torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!
 6. Kérlek benneteket, hogy csak teljesen egészségesen látogassátok a foglalkozásokat, ezzel vigyázva a csoport résztvevőire!
 7. A közös mondókázás legyen a középpontban, ezért kérlek, hogy szülőtársakkal folytatott beszélgetésre csak a foglalkozás előtt és után kerüljön sor, így is jó barátságok szoktak születni! Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat, és szentelj figyelmet a gyermekedre, így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek! Egy felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhetsz.
 8. Ne előadásra vagy gyerekműsorra, hanem közös játékra készülj, ahol ugyan kötetlen formában, és a gyermek pillanatnyi kedve szerint, de próbáld eljátszani a hallottakat! Amennyire csak lehet, légy aktív résztvevő a kötetlen hangulatú mondókázás során! Gyermeked szabadon jöhet-mehet, nem megülős foglalkozás, de időről-időre érdemes bevonni egy-egy játékba az örökmozgókat is.
 9. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.
 10. Indulás előtt érdemes a Facebook oldalamra rápillantani az adott alkalommal kapcsolatos közlemények miatt.

 

A foglalkozások ára

 • 2.000 Ft/alkalom
 • 1.500 Ft/alkalom gyermekenként (kettő vagy több résztvevő testvér esetén)
 • 9.000 Ft/5 alkalmas bérlet

Fizetni a helyszínen, egyelőre készpénzzel lehetséges.
A megvásárolt bérletek valamennyi helyszínen érvényesek. A Kerekítő Mondókázó, és Kerekítő Manó torna foglalkozások átjárhatóak.

 

Kerekítő könyvek

A baba-mama alkalmakon a Kerekítő mondókás könyvcsalád köteteiből merítünk és közösségben éljük meg a játékos, meghitt pillanatokat. Az otthoni mondókázást segítik köteteink, melyeket a foglalkozásokon is meg tudsz vásárolni.

 

Aktuális információk a monori Kerekítő foglalkozásokról

Kövesd Facebook oldalamat a foglalkozásokkal kapcsolatos aktuális információkért! Indulás előtt érdemes rápillantani az oldalra az adott alkalommal kapcsolatos közlemények miatt.

Eddigi és jövőbeni együttműködéseteket nagyon köszönöm, várlak benneteket szeretettel következő Kerekítő alkalmunkon a Vigadó Kulturális és Civil Központban (2200 Monor, Kossuth Lajos u. 65-67.) minden csütörtökön 10:00-tól Kerekítő Mondókázóra és 10:50-től Kerekítő Manó Tornára!

Anikó

Labdás-ejtőernyős játék Kerekítő baba-mama foglalkozáson Dobozi Anikóval. Hangszeres rész Kerekítő baba-mama foglalkozás közben.

Foglalkozásvezető

 • Köszöntelek, Borosné Dobozi Anikó vagyok. Foglalkozásvezetőként 2019-ben csatlakoztam ehhez a közösséghez. Jelenleg Cegléden és a környező településeken – Albertirsa, Monor, Szolnok és Tiszakécske – várom a kisgyermekes családokat Kerekítő foglalkozásaimra: Mondókázóra és Manó Tornára. A baba-mama alkalmakon a Kerekítő mondókás könyvcsalád köteteiből merítünk és közösségben éljük meg a játékos, meghitt pillanatokat. Csatlakozzatok hozzánk Ti is!

Mini Cart 0

Your cart is empty.